PTC EVO oldal brit tulajdonossal. A domain 13 éve létezik. Cégként funkcionálnak. Scamadviserben is így található meg. Elég hihetőnek tünik. Cégszám is szerepel az oldal alján. Igyekszem utánajárni,vagy majd kiderül. Fórumban nincs üdvözlő szöveg,de az egyik PTC fórumban találtam egy idézetet az ottani yginc topik elindítójától,hogy a myadsclick adminja régi megbízható angol barátjának nevezte az admint Kurt.öt,akihez 5 éves kapcsolat fűz.
Reklámok: négy 1 centes két tizedcentes
Minimum 2$ Paypal,EgoPay Másidkra 6$-ra emelkedik.
refjutalék 5% direkt felől a membership adsból (ez a 4 egycentes) bérelt felől is 50%
direkt ref max ingyenesnek 100 bérelhető max is 100.
Sajnos az upgrade csak 1 évre kapható ,így befektetni még nem ajánlott. Refekbe talán a jó refjutalák miatt, azonban a minimális befektethető összeg 5$ paypallal....
Upgrade tábla: (Mivel elég nagy inkább thumbnailben adom meg)
Regisztráció: Többféle banner is van
YGINC (ptcevo) feb 11 óta nincs fizetés
YGINC (ptcevo) feb 11 óta nincs fizetés
Egyelőre figyelőslistán van az oldal. feb 11 óta nincs fizetés,az admin nem aktív. Fórumban nyitottam egy topikot a kifizetési szekcióban tegnap,de nem kaptam eddig választ.
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2014.02.17. 09:04-kor.
Re: YGINC - yginc.com (ptcevo) 2$ min 4+cent 4+ hirdetés
Érdekes...megjött az első refem,akinek ezúton köszönetet mondok ,mert hűséges segítőm
...és 2 cent jutalék jött utána rögtön az első nap. Ez 50% jutalékot jelent, nem 5%ot...

Re: YGINC - yginc.com (ptcevo) 2$ min 4+cent 4+ hirdetés
A nagyobb jutalék bug volt, viszont az admin megváltoztatta 50%-ra ingyeneseknek a direkt jutalékot,amíg az oldal el nem éri a 30 ezeres taglétszámot
az adminnak

Re: YGINC (ptcevo) 2$ min 4+cent 4+ hirdetés 50% refjut
Vagy lehet nem tudja javítani a BUG-ot és gondolja mire eléri a 30 ezret rájön a hiábára. 
Viccet félretéve, nagyon szimpatikus dolog ez tőle.

Viccet félretéve, nagyon szimpatikus dolog ez tőle.

Köszönöm!
Igen, ennek két olvasata van,attól függően,honnan nézzük. Lehet jó,de lehet negatív is. Nekünk mindenképp jó 

Van Egopay is.kereset továbbra is 4 cent felett pár hirdetésből 50% refjutalék 30 ezer tagig és 2$ minimum. Refeket 60 centtől lehet 3 darabot venni. bankból 5$ az add funds, saját balanszból viszont már 10 centtől át lehet tenni.
Most azért csökkent az Admin szememben. Tegnap még 17-18 ezer tag volt, most hirtelen lett 37 ezer, így már a refjutalék is 5%. Nem utóbbi zavar, mert ezt mondta előre, hanem , hogy trükközik a tagok számával.
Jogos. Ez nem trükk,ez csalás. Mindazonáltal,amíg fizet,addig remek lehetőség ref nélkül is,de megjegyezzük ezt.
A második kifizetéshez már 6$ kell. Mivel a refjutalék 5%, így én jelenleg végeztem vele.
...és ez nincs seholsem feltüntetve, hír nem volt róla. Komoly gond van az admin hozzállásával bizonyos szempontból. Én is elgondolkozom a jövőben,hogy mit tegyek.
Re: YGINC (ptcevo) 2$ min 4+cent 4+ hirdetés
Feb 11 az utolsó kifizetés a menü szerint. Az admin még feb 12én írt a hírekbe,de a fizetésekről nem írt semmit. Beírtam a fórumba a kifizetések szekcióba. Kiváncsi vagyok mi lesz a válasz,vagy törölve lesz?
Re: YGINC (ptcevo) feb 11 óta nincs fizetés
válasz nincs... kevés a remény.
Re: YGINC (ptcevo) feb 11 óta nincs fizetés
Eltűnt a fórum és a proof menü is.