Az oldal neve: PTCUltimate
Az oldal tulajdonosa: David Maas, jó ideje jártas már a "szakmában".
Maga az oldal 2013 júniusában indult, akkor az oldalt még Muquaddas (arab illetőségű) emberke igazgatta (inkább kevesebb mint több sikerrel). Szerencsére 2014 januárjában az oldalt Maas átvette, igazából onnantól számítható az oldal normális működése. Kifizetési problémák az oldalon egyszer sem voltak, stabil, megbízhatóan fizető oldal!
.
Napi kereset:
Free-ként kb. 0.04-0.05 USD/nap (ebből PTC 0.035 a többi UltimateGrid!!!).
Én Platinum tagsággal jelenleg kb. 0.4-0.8 USD/nap (ebből PTC 0.055 a többi UltimateGrid!!!).
.
Upgrade táblázat:

.
Saját- és Refjutalék táblázat:

.
Egyébb pénzkereseti lehetőség: UltimateGrid (5 USD főnyeremény). Itt fontos megemlíteni a kimagaslóan magas nyerési arányt, sehol máshol nem tapasztaltam ilyet mint itt. Igaz én Platinum tag vagyok, de nincs olyan nap hogy legalább 0.3 USD-t ne nyerjek (minden nap nyerek!!!). Olyan napok is vannak kb. heti 1 alkalommal, amikor 0.6-0.8 USD hozható össze csak a Grid segítségével!!! Mint látható, Grid-el nagyságrendekkel többet tudok keresni, mint a PTC részleggel (a Grid nyereményeket látva, szinte az jön le, jobban megéri a Grid-et lekattintani mint a PTC részt végigkattintani.
Jelenlegi UltimateGrid statisztikám (2015. január): 13675 kattintás, 82.81 USD nyeremény!!!
.
Pénzkikérés: PayPal, Payza
.
Statisztikám az oldalon:
Az oldalon Platinum tagsággal rendelkezem (2014 Karácsonyakor 50%-os tagsági akció volt az oldalon, kihasználtam). Jelenleg 4000 RR-em és 400 DR-em van az oldalon. Az oldal kezdete óta minden nap kattolom, minden lehetőséget kihasználtam és ennek eredményeként sikerült mára idáig eljutnom. Jelenleg az oldal tisztán (minden költség levonását követően) 10 USD-t ad naponta!!!
.
A statisztikámból íme az elmúlt napok RR és DR kattintásainak összegzése:

A fenti képhez kiegészítésként, Platinum tagként a RR-ek után 0.01 USD-t kapok minden egyes kattintásuk után!
.
Kifizetések: Az oldal (2015 áprilisáig) 38x fizetett nekem.
.
.
2. Regisztráció, csatlakozás az oldalhoz:
.

.
KÖSZÖNÖM!