A helyzet az, hogy összejött a $2, de amikor ki akartam kérni ezt írta:
Payout request refused
The payout maximum for your account is 20000% of your investment, which equals $0.00. The maximum amount you can request here is $0.00.
Vagyis, invesztálni kell az oldalba, hogy kifizetést kaphass. Például ha invesztálsz $1-et, akkor annak 20000%-át fizeti ki nekem az oldal, tehát $20000, aztán ha elértük ezt a kifizetési limitet, újra invesztálni kell $1-et...
Na de viszont, a Purchase Balance-ot feltölteni minimum $5-el lehet. Sokan az invesztált pénzből pedig hirdetést adnak fel, ezért is van annyi.
Én inkább vásároltam Ultimate tagságot (6 hónapra $5-be került), aminél szintén azonnali kifizetés van írva, viszont a gyakorlatban ez már kicsit másképp működik:
Ezt a képet feltöltöttem a Fórumba, és megkérdeztem, hogy miért nem instant a kifizetés, viszont amikor elküldtem a hozzászólást, kiírta, hogy majd a moderátor ellenőrzése után lesz látható a topikom (ha egyáltalán látható lesz).
Tehát a lényeg, hogy egyelőre senki se invesztáljon (fektessen be) ebbe az oldalba, mert az instant kifizetés nem működik.