sziasztok
írtam payzának, ez a levél fogadott másnap :
Hello Mrs. K
Thank you for choosing Payza as your payment processor. I am contacting you on behalf of Payza's Fraud Prevention department.
As one of the most secure and reliable online payment processors, Payza adheres to a comprehensive security policy as well as different regulatory requirements for the protection of our network and our members. In keeping with our security policy, we require some additional information regarding your business.
Please take some time to answer the following questions for our records:
• What type of business do you operate?
• What do you typically receive payments for?
• What is your website's URL?
Thank you for choosing Payza.
Fraud Prevention Analyst
www.payza.com
Ticket Details
---------------------------------
Ticket ID: AWW-245-29508
Subject: why????? Account Status Temporary Hold why?
szóval remélem tisztázódik amit tisztázni akartam, bár nem tudom ehhez mi köze van, de hát már mindegy volt, hisz az összes papíromat kiszolgáltattam Nekik kérésükre .....
és
nem tudom, hogy van e összefüggés, de tegnap este 11.21 perckor valaki a kártyámmal,a magyar bankkártyámmal külföldön vásárolni próbált

sajnos sikerült neki a tranzakció áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ma bementem bankba, kivizsgálják, kártya letiltva. De a számlám megvan, remélem attól még PP. nem dob ki.
Mondjuk mikor OTP-s voltam, akkoris akartak vásárolni éjszaka a kártyámmal, egy pc játékot és szintén külföldön, akkor fedezethiány miatt nem sikerült nekik. Évekkel ezelőtt volt pedig az a korszak még. És most megismétlődik egy másik Banknál. Hiába: amit fel lehet törni, azt fel is törik.
ezeket próbálom most feldolgozni

/////
ez van
csak megosztottam, hátha lehet tanulni belőle