Ahogy ígértem, nem csak utánam a vízözön... pár szóban a vezetésről az én szemszögemből.
Az oldal lehetőségeit már az első hozzászólásban bemutattam, most azt az embert szeretném bemutatni, aki az egész mögött áll.
A bemutatás talán nem is igazán fedi a valóságot, mert nem "ismerjük" egymást túl régen, de miután nekiálltam ennek a PTC-s témának
sokszor felbukkant az oldala különböző PTC oldalak lekattintásakor. Akkor még a sárga (méz) színű volt és az első ami feltűnt
rajta az a mézgyár felirat. Megmondom őszintén először azt hittem, hogy valami méhészet

Nekem meg épp nem kellett akácméz, úgyhogy
gyorsan léptem is tovább. Még párszor beleakadtam az oldalba és egyszer rászántam magam, hogy átolvassam. Felkeltette az érdeklődésem
és gondoltam regelek egyet. Cseten találkoztam a csapattal és ott ragadtam

Van ez így ha az ember jól érzi magát.
Néztem a lehetőségeket, kifizetési bizonylatok, ötletek, javaslatok. Refik bérlése különböző oldalakon, stratégiák stb.
Épp úgy esett, hogy egyéb netes tevékenységből ( nem, nem webkamerás volt

) hozzájutottam pár dollárhoz, amit nála fektettem be.
Jobban mondva a "méhészetbe". A méhek hordtak hozzá még a hónap folyamán és megtörtént a kifizetés, pontosan akkor amikor ígérte,
pontosan annyi mint amennyit ígért. Hoppá. Ugye, hogy lehet ezt becsületesen is csinálni. Ha ennyi pénzzel is eltudott számolni
rendesen, becsülettel, akkor nincs itt gond. Azt hozzátenném, hogy nem az enyém volt a legnagyobb összeg a buliban, de panasz sehonnan nem jött,
pedig az oldalán a mai napig elérhető. Nem bujkál, nem tér ki senki elől. Vállalja, ha elszúrt valamit.
Szóltam neki, ha Buxolni akar szóljon én beszállok usernek. Itt jegyezném meg, hogy eközben nyomtuk az oldalakat. Sajnos sok el is bukott
és már baromira kezdtem unni a felesleges munkát, a gerinctelen adminokat és nyúztam, már, hogy csináljon egy oldalt.
Néha elkapva egy-egy beszélgetést a cseten és főleg a sorok között olvasva úgy tűnt, hogy lesz valami buxoldal. Hát lett.
Azt hiszitek szólt?

Egy elcsípett beszélgetésből kellett megtudjam, hogy a HunBuxLight már az övé. Gyorsba regeltem is. Nem akartam a jóból kimaradni.
Az oldala közben sokat változott, már más üzemelteti, nincs méz színű háttér, a méhek csak bizonyos köröknek tevékenykednek, de teszik a
dolgukat és ezért is gondolom, hogy a HBL stabil alapokon áll.
Végre én is elkezdhettem keresni, igaz, csak free userként, de ez már egy másik történet.