Reffbux - MEGSZŰNT
Re: Reffbux....EZ MÁR TÉNYLEG A NEOBUX 2?
Kikértem 2$-t (több van az egyenlegemen, de cseles a rendszer, ennyire állítja alapból, neked kell átállítani, ha többet szeretnél kikérni), írok, ha valami történik.
Fizetett, még tegnap, nagyon gyorsak voltak. Az oldal lényegében nem változott, más lett a design és a név, na meg a PayPal címük. Fórum még nincs.
6. kifizetésem innen:

Ez most kicsit tovább tartott, lehet az ünnepek miatt (dec 29.-én kértem ki).
A napi kereset nem olyan sok, de pár bérelt vagy direkt ref, ha van, akkor már szépen lehet haladni.
A minimum továbbra is 2$, a grid és roulette néha akadozik, de amúgy dobálja az 1-1 centeket, elég jó eséllyel.
Reflinkem beteszem, mivel a topik nyitó már nem aktív, és az oldal neve/címe is megváltozott.

Ez most kicsit tovább tartott, lehet az ünnepek miatt (dec 29.-én kértem ki).
A napi kereset nem olyan sok, de pár bérelt vagy direkt ref, ha van, akkor már szépen lehet haladni.
A minimum továbbra is 2$, a grid és roulette néha akadozik, de amúgy dobálja az 1-1 centeket, elég jó eséllyel.
Reflinkem beteszem, mivel a topik nyitó már nem aktív, és az oldal neve/címe is megváltozott.

Más is ide pakolhatja a ref linket. Muszáj volt pár oldalt abbahagynom/szüneteltetni, és ez is köztük van jelenleg.