Egy párszor én is kattoltam,nyertem is pár centeket, de én abbahagytam,mert annyi időre annyi pénz nekem nem éri meg! Az idő alatt inkább a többi napi PTC feladatokat majdnem letudom!

November 1-ig 10% kedvezmény van minden tagságra.Kinglui75 írta:Én az LV3-ra gyúrok, meg 750 béreltre, így a majdani 7-8 dolláros napi hozam mellett eltörpül a Grid nyeremény......(Most jön LV1-el és 107 bérelttel $0.53 naponta)
Köszi!kavics13 írta:November 1-ig 10% kedvezmény van minden tagságra.Kinglui75 írta:Én az LV3-ra gyúrok, meg 750 béreltre, így a majdani 7-8 dolláros napi hozam mellett eltörpül a Grid nyeremény......(Most jön LV1-el és 107 bérelttel $0.53 naponta)
Most vedd meg, ha tudod
Dave írta:Szerintem nem nagyon akarnak itt hirdetni. Februárban lejár a lv1 tagságom és én is terveztem a lv2-őt de mostmár 2x meggondolom előtte. A kifizetésekkel semmi gond gyorsan megjön.
Nekik könnyű. Nekik nem kell hozzá se internet, se gép, se születési anyakönyvi kivonat.doqxstudio írta:nekem már tegnap sem frissültek. de a béreltek kattintanak!
kopasz írta:Nekik könnyű. Nekik nem kell hozzá se internet, se gép, se születési anyakönyvi kivonat.doqxstudio írta:nekem már tegnap sem frissültek. de a béreltek kattintanak!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég