AyuWage - MEGFIGYELÉS ALATT !
Re: AyuWage
Tegnap este kikértem a pénzem, és néhány órán belül
ki is fizettek. Lényegében instant.
Viszont furcsa, hogy az elmúlt 6 napban a kikérés előtt összesen 56 pontot tudtam csinálni.
Ma nulláról indulva viszont már 180 pontom van.
Ez a különbség minden kifizetés környékén érezhető volt.
ki is fizettek. Lényegében instant.
Viszont furcsa, hogy az elmúlt 6 napban a kikérés előtt összesen 56 pontot tudtam csinálni.
Ma nulláról indulva viszont már 180 pontom van.
Ez a különbség minden kifizetés környékén érezhető volt.
- Csatolmányok
-
- pp-ayuwage05.png (27.69 KiB) Megtekintve 10677 alkalommal
Nekem is fizetett, igaz én több napot vártam rá, de ez a megszokott. Egy héten egyszer van fizetés, a várakozás attól függ, hogy mikor kéred ki.
Nálam nem mindig volt tapasztalaható kifizetés előtt a lecsökkent hírdetés. Pályafutásom kezdetén többynire,aztán már nem annyira. Én az utóbbi napok csökkenését,inkább valami nagyobb,komolyabb mértékű változásnak tudom be,de magyarázatot nem tudok. Talán csak a régi hírdetések jártak le nagyobb volumenben és újak még nem érkeztek helyükre....passz
Nekem lassan egy hete, ha nem több, hogy egyáltalán nem ad hirdetést, pedig nincs egyetlen figyelmeztetésem se és a legkülönbözőbb időpontokban lépek be.
Visszavonom a fent leírtakat. Nem változott semmi.
Tegnap csak szerencsém volt.
Ma csináltam 6 pontot.
Remélem xenosz2-nek igaza van, mert ez így sokáig nem működhet.
Tegnap csak szerencsém volt.
Ma csináltam 6 pontot.

Remélem xenosz2-nek igaza van, mert ez így sokáig nem működhet.
Tegnap is, ma is kb. 7 centet adott, pedig csak párszor néztem rá.
Az AyuWage oldallal kapcsolatos összes információ mától itt érhető el !
Hurrá! Nagyon köszönjük!nadint írta:Az AyuWage oldallal kapcsolatos összes információ mától itt érhető el !

Na ez örvendetes,hogy egy helyre kerültek a dolgoknadint írta:Az AyuWage oldallal kapcsolatos összes információ mától itt érhető el !

átnéztem rain of clicks-re az is hasonló elven müxik ott ma 8 centem van már. kb hasonló a juttatás (picivel kevesebb)
Most mintha kicsit jobban adná a hírdetélseket,bár ezek jobbára 0,1 centesek csupán,de azért így is megéri.
Nekem már hetek óta alig ad hirdetést. Pedig edig olyan szépen működött ez az oldal.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
hátha magához tér, bár...
megint megy egy ilyen kampány:
Reading Thread: [Event] Start an Incentive Network like AyuWage for FREE! We'll cover the costs!
azaz, indíts egy AyuWage-hez hasonló Jutalék Hálózatot INGYEN! Mi álljuk a költségeket!
megint megy egy ilyen kampány:
Reading Thread: [Event] Start an Incentive Network like AyuWage for FREE! We'll cover the costs!
azaz, indíts egy AyuWage-hez hasonló Jutalék Hálózatot INGYEN! Mi álljuk a költségeket!
Igen ez már megy egy-két hónapja és látni is hasonló oldalakat,de emiatt nem kéne itt kevesebb hirdetésnek lennie én úgy gondolom, vagy tévedek.. lehet talán,hogy inkább a royalty számolgatásával foglalkoznak,mint a hirdetők becserkészésével? 
Egyébként sokszor nem értem,miért olyan oldalak vannak a hirdetésben,amilyenek. Sokszor tapasztaltam,hogy régóta lejárt "szavatosságú" oldalak jöttek . Az egyik legdurvább az volt,mikor koncertjegyárusító site-ok voltak felsorolva egy blogon. Fel volt sorolva szépen kb 5 ilyen oldal,amiből összesen 1 volt elérhető a maradék négy halott oldalra vezetett,vagyis megszünt.
De mondhatnám,hogy kinek éri meg a rák fajtáiról sok sok oldalt hirdetni

Egyébként sokszor nem értem,miért olyan oldalak vannak a hirdetésben,amilyenek. Sokszor tapasztaltam,hogy régóta lejárt "szavatosságú" oldalak jöttek . Az egyik legdurvább az volt,mikor koncertjegyárusító site-ok voltak felsorolva egy blogon. Fel volt sorolva szépen kb 5 ilyen oldal,amiből összesen 1 volt elérhető a maradék négy halott oldalra vezetett,vagyis megszünt.
De mondhatnám,hogy kinek éri meg a rák fajtáiról sok sok oldalt hirdetni

Nekem 10.30 óta egy darab hirdetést nem ad. Azért ez nagyon durva, mert a végén inaktívvá fog nyilvánítani. Ráadásul ahogy olvasom, akihez beregiztem attól visszaveszik a pontokat is.
Már nem is emlékszem, mikor tudtam kattintani. Van valakinek ötlete, mikor kellene belépnem ahhoz, hogy hirdetést lássak?
Én minden nap kapok igaz nem sokat. De ma volt hogy 1,5 centesek is voltak már. Érdemes akkor nyitva hagyni az oldalt és ráfrissíteni néha,vagy töltsd le a Toolbart az figyelmeztet,igaz lassíthataja a böngészőt.
Csak akkor veszik vissza a pontokat, ha a reft csalás miatt kizárják.borostyan írta:Ráadásul ahogy olvasom, akihez beregiztem attól visszaveszik a pontokat is.
most már éledezik az oldal az utóbbi órákban már mindenféle fajta volt kivéve a 20mp nézegetőst.
- ffookkaa11
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én kb. 1 hónapja vettem "Purchase 1 month "StartEarning page" delay bypass for 2600 credits."
Nos, soha senki ne tegye!!!
1 hónapja ha összesen tudtam 500 creditet összeszedni akkor sokat mondok!!!
Az oldal forumába javasolta valaki hogy megvette ezt, majd kb. napi 1 dolcsit kereset ... nos beírtam a történetem a topikjába, most nézem, érdekes módon sehol sincs már a hozzászólásom ... úgy látszik fájt az igazság és inkább törölték, hogy tovább lehessen bódítani a népet.
Ez csak 1 figyelemfelkeltés, nem ajánlott semmi ilyen jellegű "befektetés" ezen az oldalon, nem hogy nyerni nem nyersz, komolyat veszítesz!!!!
Nos, soha senki ne tegye!!!
1 hónapja ha összesen tudtam 500 creditet összeszedni akkor sokat mondok!!!
Az oldal forumába javasolta valaki hogy megvette ezt, majd kb. napi 1 dolcsit kereset ... nos beírtam a történetem a topikjába, most nézem, érdekes módon sehol sincs már a hozzászólásom ... úgy látszik fájt az igazság és inkább törölték, hogy tovább lehessen bódítani a népet.
Ez csak 1 figyelemfelkeltés, nem ajánlott semmi ilyen jellegű "befektetés" ezen az oldalon, nem hogy nyerni nem nyersz, komolyat veszítesz!!!!
Köszönjük az információidat akkor is, ha azok nem kedvező hírek !
Üdv!
Senkinek nem ajánlom az oldalt, eléggé nagy csalók, ma járt le a 7 nap mikor elvileg fizetniük kellene, erre mi fogadott? Account suspended, úgyhogy ennyit az ayuwage-ről 1 hónap meló a semmiért.
Senkinek nem ajánlom az oldalt, eléggé nagy csalók, ma járt le a 7 nap mikor elvileg fizetniük kellene, erre mi fogadott? Account suspended, úgyhogy ennyit az ayuwage-ről 1 hónap meló a semmiért.

Ezt nem értem.
Ugyan hirdetést valóban csak elvétve ad, de én most is bent vagyok az oldalon.
Ugyan hirdetést valóban csak elvétve ad, de én most is bent vagyok az oldalon.
Nem lehet,hogy csaló linkre kattintottál? vagy más szabályt szegtél?PTCBox írta:Üdv!
Én is így jártam, itt is és egyik társoldalán is.
Ha csaló linkre kattintottál, figyelmeztetést kaptál, és 3 után tiltottak (ha jól emlékszem), de idővel ezek törlődtek.
Mindkét oldalon 0, azaz nulla figyelmeztetésem volt, mikor kikértem, de nem pénzt, hanem kitiltást kaptam
Egyiknél nem is jött válasz a miértre, másiknál csak annyit írtak uplineremnek, hogy a hirdetők szerint (!) nem néztem elég ideig a reklámokat
De ettől még nem mondom, hogy csalók, csak tényeket közöltem
Ha csaló linkre kattintottál, figyelmeztetést kaptál, és 3 után tiltottak (ha jól emlékszem), de idővel ezek törlődtek.
Mindkét oldalon 0, azaz nulla figyelmeztetésem volt, mikor kikértem, de nem pénzt, hanem kitiltást kaptam
Egyiknél nem is jött válasz a miértre, másiknál csak annyit írtak uplineremnek, hogy a hirdetők szerint (!) nem néztem elég ideig a reklámokat

End of the story
Hosszas tanakodás után töröltem a listámból ezt az oldalt. Hosszú ideig nagyon sokra tartottam, sokáig ettől tudtam kikérni a legtöbb pénzt is. Most 4$-nál tartok, de az utolsó 1$-t jó egy hónap alatt szereztem rengeteg idő ráfordításával, és ez úgy tűnik csak rosszabb lesz. Meg persze jönnek a történetek, nem tudok megbízni már benne, semmi tájékoztatás az esetleges miértről. Kár, pedig egy jó darabig szuper volt. 

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
a jóváírt krediteket az upline-tól is levonják ebben az esetben.kavics13 írta:Én is így jártam, itt is és egyik társoldalán is.
több refemet is kitiltották már, amikor megkérdezem, miért, csak ennyi a válasz: problem solved, ha tovább faggatózom, akkor ellenőrizhetetlen választ írnak, de 3-ból 2 esetben igazuk van szerintem. ami viszont rossz, h alkudozni nem lehet velük, h lécci engedjétek vissza, figyelni fog... válasz: amikor regisztrált, elfogadta a szabályokat IP cím letiltva, kész.
Nem csak IP tiltás van, de ugyanazt a PayPal címet se lehet használni, ha esetleg valaki később újra megpróbálná.