Ref4Bux
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: Ref4Bux
Hát ez a tábla egy nagy kamu!
Most néztem pont 100 reklámot néztem meg ez = 14,4 cent! Pedig elvileg 15 centnek kellene lennie 0,15/darab legalábbis így volt.
100 reklám nem ér 300 pontot az is tuti, 1 reklám 1,5 pont most is.
Most néztem pont 100 reklámot néztem meg ez = 14,4 cent! Pedig elvileg 15 centnek kellene lennie 0,15/darab legalábbis így volt.
100 reklám nem ér 300 pontot az is tuti, 1 reklám 1,5 pont most is.
Pont ezt írtam. A száz reklám nem 300 pontot ér, hanem a
100 reklámért kapott 150 pont most már nem 15 cent, hanem 30 cent az upgrade árához képest.
Nekem is csak 14.8 cent volt 103 reklám.
100 reklámért kapott 150 pont most már nem 15 cent, hanem 30 cent az upgrade árához képest.
Nekem is csak 14.8 cent volt 103 reklám.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na elmegy ez a holland vagy milyen rohadék a jó édesbe most már, a 15 centet levitte napi 6 centre 100 reklám után. A pontjait meg tolja fel oda ahova gondolom!

Sajnos az oldal kezd egy nagy katyvasszá válni.
Hogy egy oldalon változtatják a feltételeket, bevezetnek új dolgokat, az rendben van.
De hogy minden nap !!!???
Itt már senki nem tud, és nem ért semmit.
Ez már nekem is sok.
Hogy egy oldalon változtatják a feltételeket, bevezetnek új dolgokat, az rendben van.
De hogy minden nap !!!???
Itt már senki nem tud, és nem ért semmit.
Ez már nekem is sok.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na tegnap estére megint új tagságok születtek!
http://www.ref4bux.com/index.php?view=a ... ge=upgrade

http://www.ref4bux.com/index.php?view=a ... ge=upgrade
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én végeztem itt, az új tagságok szart se érnek, refet nem lehet bérelni, és az hogy 5-6 centért 100-at kattoljak, na azt nem. +a 21% fee. 

A ref bérlés elvileg vissza fog jönni. De igen, így már nem vonzó az oldal (főleg ilyen levonással). A hirdetésem látogatottsága is leesett, ehhez képest drágább lett a havi csomag. Direktek után eddig se adott sokat, de már annyit se. Mire pontokból összejön egy normális tagság, az pedig nem kevés idő.
Érdekesség: a fix hirdetések mellé már kis kép is került, kivéve kettőt, az egyik az enyém. Ez a kettő, amiért tényleg fizetett valaki, a többi az Adminé.
Nem mintha ez önmagában gond lenne, csak sokan egy új oldalnál elhiszik, hogy az Admin tényleges hirdetőket talált, pedig csak mese habbal.
Érdekesség: a fix hirdetések mellé már kis kép is került, kivéve kettőt, az egyik az enyém. Ez a kettő, amiért tényleg fizetett valaki, a többi az Adminé.

Nem mintha ez önmagában gond lenne, csak sokan egy új oldalnál elhiszik, hogy az Admin tényleges hirdetőket talált, pedig csak mese habbal.
Én befejeztem (Twickerz is ment a kukába, ha már a 2 éves oldalakat nézzük). Hazudik az Admin, de úgy, hogy csoda, hogy nem szakad rá a plafon.
30 napos szünetre megy, magánéleti gondok miatt.
Ezalatt lehet kattintani meg hirdetni (hogy fizet-e azt nem tudom, én kikértem pár napja, szépen visszatett a számlámra, pedig minden rendben volt, most lehet várni 7 napot és kattintanom is kell, ha ki akarom kérni, de lehet megunom és elhirdetem inkább, bár ismét változtak az árak, és a jelenlegi forgalom mellett már nem éri meg), és az Upgrade-elt tagok is annyit fognak kapni, mint a Standardok, vagyis 2 centet. Tehát ellopta a refeket, most elvette a tagságot is teljesen. És a fórumban sorra megköszönik az Adminnak a tagok...

30 napos szünetre megy, magánéleti gondok miatt.

Ezalatt lehet kattintani meg hirdetni (hogy fizet-e azt nem tudom, én kikértem pár napja, szépen visszatett a számlámra, pedig minden rendben volt, most lehet várni 7 napot és kattintanom is kell, ha ki akarom kérni, de lehet megunom és elhirdetem inkább, bár ismét változtak az árak, és a jelenlegi forgalom mellett már nem éri meg), és az Upgrade-elt tagok is annyit fognak kapni, mint a Standardok, vagyis 2 centet. Tehát ellopta a refeket, most elvette a tagságot is teljesen. És a fórumban sorra megköszönik az Adminnak a tagok...

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Költse gyógyszerre ez a k...ög, én 3 napja kértem ki, és visszadobta az én kikérésemet is!

Én még belecsúsztam az utolsó kifizetésekbe,
de ami itt történik, azon már csak röhögni tudok.
Ez a 30 napos leállás egy vicc.
A tagságot nem vette el, hanem felminősített Platinum-nak napi 2 centért.
A fórumot én is most olvastam, és szintén döbbenten néztem,
hogy mi ez a sok köszönöm, meg i love you.
Totál röhej az egész.
de ami itt történik, azon már csak röhögni tudok.
Ez a 30 napos leállás egy vicc.
A tagságot nem vette el, hanem felminősített Platinum-nak napi 2 centért.

A fórumot én is most olvastam, és szintén döbbenten néztem,
hogy mi ez a sok köszönöm, meg i love you.

pff..szerítem ezzek b*zik....nem hogy inkább felháborodás lenne inkább örülnek neki..2 centért nem fogok 100 hirdetés meg nézni....
Még utoljára vettem itt hirdetést, nem volt nagy üzlet. A napi megtekintések száma a harmadára esett vissza (2400-ról 800-ra), inkább próbálja mindenki kikérni a pénzét, aztán pedig el kell felejteni. Akkor már inkább Twickerz, ha hasonló oldalt keres valaki.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nekem sikerült kikérni! A10$-ból vagy 7,8 maradt, payzara már kifizette a héten. Bár küzdöttem érte a fórumon meg a supporttal is És ennyi volt nálam az oldal.
Én azért megvárom a novembert, mert kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a szemétből.
Valószínű, hogy semmit.
Amennyire ki tudom venni a szándékát, ha már nem húzta ki egyből a konnektorból az oldalát,
most azt szeretné elérni, hogy a bent lévő pénzüket elköltsék a tagok, de ne keressünk vele semmit.
Az oldal egyenlegét akarja javítani. Érdekes módszer, de szerintem hatástalan.
Kikérhető pénzem nincs, viszont van még bent 8$-om PB-ben, és 5000 pontom,
de azért sem hirdetem most el. Meg sok hasznom úgyse lenne rajta.
Ezt hasonló eredménnyel talán megtehetem később is.
1$-t tettem fel 2000 kredittel kíváncsiságból, kb 2 napig futott.
Szóval ezt a pár napot megvárom. De sok jót már nem várok tőlük.
Valószínű, hogy semmit.
Amennyire ki tudom venni a szándékát, ha már nem húzta ki egyből a konnektorból az oldalát,
most azt szeretné elérni, hogy a bent lévő pénzüket elköltsék a tagok, de ne keressünk vele semmit.
Az oldal egyenlegét akarja javítani. Érdekes módszer, de szerintem hatástalan.
Kikérhető pénzem nincs, viszont van még bent 8$-om PB-ben, és 5000 pontom,
de azért sem hirdetem most el. Meg sok hasznom úgyse lenne rajta.
Ezt hasonló eredménnyel talán megtehetem később is.
1$-t tettem fel 2000 kredittel kíváncsiságból, kb 2 napig futott.
Szóval ezt a pár napot megvárom. De sok jót már nem várok tőlük.
Ennek lőttek! 

visszatert az oldal nezzetek meg
Vissza, de a pénzem sehol, a balancba se, a pontok meg elúsztak

Sziasztok!
Én 2 nappal a "szünete" előtt kikértem a pénzemet... Amit azóta sem kaptam meg! Most beléptem, minden lenullázva, a kifizetések résznél nyoma sincs a kikérésemnek!
Fórum SEHOL!
Én 2 nappal a "szünete" előtt kikértem a pénzemet... Amit azóta sem kaptam meg! Most beléptem, minden lenullázva, a kifizetések résznél nyoma sincs a kikérésemnek!
Fórum SEHOL!
Én is így jártam
Se pont, se pénz!
Se pont, se pénz!
Az Raf4Bux facebook oldalán a következő bejegyzést tették tegnap:
We are currently under new management.
We are at this moment pointing back Ref4Bux servers to the correct DNS.
A lot happend back the recent few weeks.
We are doing our best to restore the functionalities of Ref4Bux.
We try to be back on the 1st of November.
* forum is down
* support tickets is closed
Vagyis amit kihámoztam, új vezetőség van, és 'dógoznak mint állat', hogy november 1-én kezdhessenek.
Több hozzászólásban még mindig dicsérik az oldalt,
és bíznak benne, hogy a lenullázott számlák vissza lesznek állítva.
A hirdetésekért jelenleg 0.0004-et fizet, slideshow-al pénz nincs, csak 1 pont/ads.
Van pontverseny, a legjobb 40 klikkelő 1 centet kap. (?)
A bentlévő tizensok dolláromat azért szívesen elhirdettem volna, de hát így jártam.
November 1-ig már nem foglalkozom velük, aztán majd csak kiderül a jövő.
We are currently under new management.
We are at this moment pointing back Ref4Bux servers to the correct DNS.
A lot happend back the recent few weeks.
We are doing our best to restore the functionalities of Ref4Bux.
We try to be back on the 1st of November.
* forum is down
* support tickets is closed
Vagyis amit kihámoztam, új vezetőség van, és 'dógoznak mint állat', hogy november 1-én kezdhessenek.
Több hozzászólásban még mindig dicsérik az oldalt,

és bíznak benne, hogy a lenullázott számlák vissza lesznek állítva.
A hirdetésekért jelenleg 0.0004-et fizet, slideshow-al pénz nincs, csak 1 pont/ads.
Van pontverseny, a legjobb 40 klikkelő 1 centet kap. (?)
A bentlévő tizensok dolláromat azért szívesen elhirdettem volna, de hát így jártam.

November 1-ig már nem foglalkozom velük, aztán majd csak kiderül a jövő.
Mert szerintetek látjuk még azt a pénzt valaha? 

Sokat már nem írogatok, csak a lényeget.
Az oldal azt írta, hogy újra elindult. Ezt hívják helyben járásnak. Megy, de nem jut sehová.
Ha lesz is valami ebből, már csak a neve lesz ugyan az.
Ref linkemet kivettem, ahonnan tudtam, részemről a topik lezárva.
Az oldal azt írta, hogy újra elindult. Ezt hívják helyben járásnak. Megy, de nem jut sehová.
Ha lesz is valami ebből, már csak a neve lesz ugyan az.
Ref linkemet kivettem, ahonnan tudtam, részemről a topik lezárva.
az oldal fizet látom,tud valaki bővebbet?
már aki kattolja.

Nem rég jött össze nekem 1 dollárt ki is kértem vagy 2-3 napra rá meg is kaptam....bérelt reffek aktivak de de tagság nélkül nem sokat hoznak....viszont nem tetszik hogy tagság árak meg ugy általában minden változik.....
milyen és mennyi hirdetés van,mennyi a minimum? Köszönöm előre:)
Rengeteg hirdetés van.Van 30(0.0012$), 25(0.001$) 15(0.0006$),10(0.0004) és 5(0.0002) másod perces hirdetések persze tagságal biztos több....25 cent kikérhető minimum összeg.
Köszönöm szépen.
Január végén találkoztam a hirdetésével, és mivel már kétszergaizkaneu írta:csinálja még ezt valaki?
csődbe ment, és kétszer abbahagytam, a kiváncsiság győzött.

Beregisztráltam újra.
Gondoltam összehozok pár dollárt, mielőtt újra tönkre megy. Elkéstem

Kikértem, de visszatette az egyenlegre. Levél ment, válasz nem jött.
Viszont van 700 aktív tag, hirdetni jó. Még egyenlőre.