Regisztrációs linkem::
http://www.vikinghits.com/?rid=1249
Köszönöm

Nem értem a kérdésedet, mert ha rá kattintasz a linkre az oldalon mindenre választ kapsz. A promóciók meg bármikor változhatnak. A facebookon is elérhetőek a friss infók.gkalman2004 írta:Mekkora jutalekot fizet, es hany nivon?
Mennyit kapsz a referralok utan?
Nézd, hogy tisztábban lásd, én egy oldalt nem azért teszem pl. ide reklámozni, hogy a refjeim legyenek. A fő célom egy új s szerintem jelenleg nagyon is jó surf oldalra a figyelmet felhívni. Aki akar hozzám regizik, aki akar máshoz én nem az a minden áron haszonra hajtó vagyok. Az első bejegyzésemet nem fogom átírni, a lényeg érthető. Egy oldalra mielőtt regizik valaki érdemes több felől is utána nézni, s nem az első bejegyzésre ugrani. Sok felvetésedet továbbra sem értem bocsi lehet hogy bennem van a hiba de inkább felesleges kötekedésnek hangzik.gkalman2004 írta:Bocsanat szepen elneztem igazad van en a FAQ es a tobbi menuben neztem, nagyon feluletesen.
Nem rossz az eszreveteled, de tevedsz azok az en kepemen lifetime-t fizettek avagy eletre szolo "upgrade" azok utan nem keresek penzt tovabb.
De vannak eves tagsagok is, ami biztositja azt hogy az en vasarolt domenium-om fenmarad a jovo evben is.
Tehat lessz penzem az ev vegen hogy fizessem a godady-t es a hoszting-otplusz a tagokat is ha megszorulok
Megis mennyibe mutattak neked az OTO-t (one time offert) ami altalaban lifetime amikor beiratkoztal?
Ha peldaul a wariort veszem kapok 30%-ot de mit pontosabban?
Fizet 5 szinten de milyen aranyban? 1szint 30% penz, 2 szint 10% de csak "credit" vagy penz 3 szint 4 szint stb...
Ne haragudj de en lifetime fanatikus vagyok
Az eves tagok ebben a kepben lathatok mindjart teszem a kepet de meg irok nehany szot az utan is
Most lehet hogy atirod az elso bejegyzesedet miutan eszreveszed hogy az olvaso kivancsi arra amit irsz es inkabb hisz neked es csak feluletesen nezi at az altalad bemutatott weboldalt (valoszinu hogy nem is fog rakattintani a link-edre, de egy kepre ahol be van hatarolva az erdekesseg mindig kivancsi leszz es tobszor is atbongeszi).
ez sem fantasztikus de a tema fog ugyanis sokan megneztek
E táblázat alapján: Remélem segít.koporta írta:Szia Klassz gratula a kifizeteshez neztem az oldalt és latom pontverseny is van csak nemtudok rajonni hogy lehet pontokat szerezni látom hogy ma már sok van neked ha leirnad hogy sikerult ennyi megkoszonném
Grat!klassz70 írta:Megérkezett az első kifizetés, reggel kértem ki és már ki is fizetett az oldal. http://www.vikinghits.com/?rid=1249
A FAQ-HELP menüben található, amit belépés nélkül elérhető. Kifizetési határ: Free: $20, Upgrad: $15, s jól gondolod ha elérted a kifizetési határt a commissions menüben megjelenik a kifizetést kérő link. Napi kereset free:1000 oldal= min. 40cent, upgrad/Warrior/:2500 oldal=min.1.8$idlig írta:Kifizetésnél mennyi a minimum? Nem látok az oldalon ilyen menüpontot, gondolom egy bizonyos összeg után automatikusan beadja (?).
idlig írta:deejayfly: megkérdezhetem, hogy mikor kérted ki?
Üdv Szaszika, biztos jól csináltál mindent, ha visszaigazoló e-mailt is kaptál. Én is nov. 25-én kértem ki $30-t. Ma a chaten felvetettem a dolgot s van aki 19-napra kapott kifizetést, most csúszások vannak. Ma írtam az adminnak, ha lesz fejlemény jelzem. Addig meg csak ímmel-ámmal szörfölök ott, s várok.Szaszika írta:Sziasztok!
Kikértem $15.41-t a Vikinghitsről november 25-én. Küldtek egy visszaigazoló e-mailt, hogy a kikérés feldolgozás alatt van, 10 munkanapon belül megjön a pénz. A pénzt azóta sem kaptam meg, valamint a balanceból sem vonták le. Tegnap írtam az adminnak, de még nem kaptam választ. Rosszul csinálhattam valamit? Szerintetek ilyenkor mi a teendő?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv, Szaszika!
Ettől függetlenül szerintem nincs olyan, amit ne találnának ki, csak, hogy ne kelljen fizetni. Sajnos ebből az is következik, hogy annak a kevésnek se nagyon hisz az ember, aki éppen igazat mond.klassz70 írta:Kaptam választ, családi okok /betegség/miatt, állt le a kifizetés. Az okot nem írom le, ilyent az ember nem talál ki kifogásnak. A levelet nem Espen írta ha nem Mark, egy másik oldal admija, most ő kezeli a VH-et, viszont a kifizetésekhez nincs hozzáférése. Nem tehetek mást, néha egy pár oldalt lekatolok s várok.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég