Socialbux - PTC Evolution - SCAM

Olyan PTC oldalak, amelyek nem fizetnek.
eviaclub
Fórumlakó
Fórumlakó
Kapcsolat:

Socialbux - PTC Evolution - SCAM

Hozzászólás Szerző: eviaclub »

Egy aránylag új PTC oldal.
A fórumban már vannak kifizetések. Facebookon keresztül is be lehet lépni.

Kép

A reklámba írt összeg felét kapjuk standardként

Az első napon kaptam $0.0506-ot és 18 pontot.
1000 pontot lehet átváltani $1-re
Minden reklámért jár egy pont. Ha több reklám lesz, több pontot is kapunk.

Kifizetés $4-től Paypal, Payza

Nincs adfocus, a design elég csúf a kék-narancs színekkel.

A ScamAdviser szerint cseh admin. Reméljük, nem a ClixBoom adminja.
Csatolmányok
socialbux.jpg
socialbux.jpg (182.21 KiB) Megtekintve 2436 alkalommal
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eviaclub 2014.02.02. 09:39-kor.
Minden ami PTC. Tájékoztatás a PTC munkáról, a regisztrálás menetéről, a kifizetésekről, a csalókról és mindenről, amit tudni érdemes. Részletes és őszinte leírás a legjobb PTC oldalakról. Kattints az alábbi bannerre, ha többet szeretnél tudni
Kép
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: Socialbux - PTC Evolution

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

ugyanezen a címen üzemelt nemrég a botrányosan hamar bezárt Titan scriptes oldal. remélhetőleg nem ugyanaz az admin... Mindenesetre én messziről kerülöm általában a scam oldalak újranyitott változatait. Tényleg meglepően sokat fizet,talán túl jól is,akár az elődje. nekem speciel tetszik a design:)
eviaclub
Fórumlakó
Fórumlakó
Kapcsolat:

A Titan oldalról nem sokat tudok, de egyáltalán nem biztos, hogy közük van egymáshoz. (Egyébként GrandPTC néven is két oldal fut. Az egyik egy megbízható aurora, amit régebben én is csináltam, a másik egy már évek óta scam, de még mindig élő)
Ez az admin állítólag cseh.
Nem látok logikát abban, hogy valaki botrányosan bezár egy ptc-t, utána ugyanazon a néven nyit egy másikat. De persze biztosat nem tudok mondani én sem semmiről. Ez jónak néz ki és jelenleg fizet is. Majd meglátjuk.
Minden ami PTC. Tájékoztatás a PTC munkáról, a regisztrálás menetéről, a kifizetésekről, a csalókról és mindenről, amit tudni érdemes. Részletes és őszinte leírás a legjobb PTC oldalakról. Kattints az alábbi bannerre, ha többet szeretnél tudni
Kép
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Nem a névre értettem,hogy ugyanaz,hanem az URL is teljes mértékben ugyanaz... ezért írtam,amit. A cseh admin meg sztem már rég nem az,mert már a bezárás előtt is azt lehetett olvasni SA-en,mikor már lengyel volt az elöző oldal adminja. Talán nem ártana megkérdezni ennek az oldalnak az adminját,hogy van-e köze az elözőhöz....
idlig
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: idlig »

Itt is lehet részvényt venni (nagyon népszerű lett), de még a Clixzornál (20%) is jóval többet fizet egy hónapra, 33%-ot.
Hogy jó vagy rossz, azt mindenki döntse el maga.
eviaclub
Fórumlakó
Fórumlakó
Kapcsolat:

xenosz2 írta:ugyanezen a címen üzemelt nemrég a botrányosan hamar bezárt Titan scriptes oldal. remélhetőleg nem ugyanaz az admin... Mindenesetre én messziről kerülöm általában a scam oldalak újranyitott változatait. Tényleg meglepően sokat fizet,talán túl jól is,akár az elődje. nekem speciel tetszik a design:)
ez kötőjellel van: social-bux.
Kép
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

ugyanaz hidd el. az is kötőjellel volt. aztán megszünt. egy ideig reklámoldalként futott,majd jött ez.

itt a fórumon volt topic róla viewtopic.php?f=71&t=4479&p=46824&hilit ... %2A#p46824

megkérdezem a mostani admint.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

beírtam a fórumba remélem válaszol,vagy megérti mit akarok. de igazából ellenőrízni se tudom,hogy ki az admin. A scam adviserben nem frissítik az adatokat,ha változás van úgy vettem észre. a fórumban nem látni zászlót a neve mellett. a bizonylatokon sem látni személynevet.
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

hát érdekes. a beírásom eltünt, a hozzászólási jogom megszünt. lehet találgatni miért...
eviaclub
Fórumlakó
Fórumlakó
Kapcsolat:

Máris veszem ki a listából...
Ez már komoly érv. Hát legalább tudjuk most már biztosra.
Kép
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Kitiltottak az oldalról. :)

Végül úgy határoztam,hogy küldök egy supportot,hogy tisztázzam a helyzetet. Ezt a választ kaptam. Egy szabályra hivatkozva lett törölve a hsz-em. Ezután belinkeltem nekik az EMS topicomat,amiben diktatúrához hasonlítottam az oldalt.

# 2.11 not and will not be in our power here at the moment when the forum will be 10 thousand
Articles to read all the articles. Therefore, problems and issues directed the site administrator are going to support. otherwise you will be notified and topic canceled a second time without notice to you will be banned. Of Procedure must be.
eviaclub
Fórumlakó
Fórumlakó
Kapcsolat:

Socialbux még mindig fizet, és most már megszűnt a napi 20 kattintás limit is.
A listámba visszakerült, mert a kifizetések eddig rendben zajlanak és egész jó a napi átlag is.
Hogy később mi lesz, azt nem tudjuk, de ebben a pillanatban érdemes dolgozni rajta.
Kép
Válasz küldése