ROCLIX - Megszűnt
ROCLIX - Megszűnt
Tulaj: friss hír A PTC Investigationön http://www.ptc-investigation.com/roclix.aspx olvasható,hogy a tulaj a román Ionut Cosmin ,aki a garantibux és a go4clicks tulaja is volt. Ezeket az oldalakat bezárta figyelmeztetés nélkül,vagy eladta. Az admin ezt azzal indokolta,hogy egyik script sem felelt meg az igényeinek... elég cinikus. így az oldal nem ajánlott.
A hozzászólást 13 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2013.08.04. 19:09-kor.
Re: roclix.com indulás jul 18 előtte regisztrálóknak 1 $ PB-
A PTC investigation szerint a garantibux (és go4clicks) Adminjáé az oldal, aki azért árulja a garantibuxot mert nincs ideje egy ptc oldalt működtetni (a glbux adminja is ezt kamuzta régen és a tagok többsége ezt észre se veszi). Nem hiába mondom, hogy új oldalaknál nem szabad elhinni az Adminoknak egy szavát se, mindegy mit írnak, emaileznek.
De nem szeretnék teljesen betenni xenosznak, a garantibux is fizetett egy ideig (jelenleg nem elérhető, nem tudom, hogy visszajön-e még), éppen lehet vele próbálkozni.
De nem szeretnék teljesen betenni xenosznak, a garantibux is fizetett egy ideig (jelenleg nem elérhető, nem tudom, hogy visszajön-e még), éppen lehet vele próbálkozni.
Re: roclix.com indulás jul 18 előtte regisztrálóknak 1 $ PB-
hát őszíntén szólva nem igazán viselem szívügyként az oldal sorsát,úgyhogy nem fog szívinfarktus elvinni,ha igaz,amit mondasz. köszönöm az információt,meg amúgyis csak egy refem van,aki egyet sem kattintott idáig haha . mindenesetre azért érdekes,hogy ennek a három oldalnak egy admint tulajdonítnak. emlékszem a go4clicksen az új admin a saját blogoldalát is kitette,ami a garantin,és ezen nem láttam. de lehetséges,hogy a régi go4clicksa dmin volt? nem tudom,én is utánanézek kicsit. emoneyspacen figyeltem föl az oldalra ott hirdette az adminja...
Re: roclix.com úJ nTen már 4 cent felett a kereset
változtak a klikkértékek
Re: ROCLIX - Csaló admin,nem ajánlott!!!
Köszönöm idlig az infót. Most néztem utána jobban és azt találtam,hogy az oldal tulaja a korábbi oldalait azért zárta be ,mert kisérletezett velük saját elmondása szerint. Ezért a Roclix nem ajánlott most már. garanti is, és go4clicks is fizetett elég szépen egy ideig...de hosszú távra nem lehet tervezni ilyen adminnal. Ki is vettem minden infót.