Remelem segit majd valakinek

jah az irasom, hat nincs magyar bilentyuzetem

Udv. mindenkinek!
http://hunforum.com/internet/hogyan-ism ... t2177.html
eviaclub írta:És amit a paypal problémákról írt, az sem igazán állja meg a helyét. Pityu most készült fórumára próbál látogatókat szerezni. Elég sok helyen hirdette magát, többek között nálam is a saját fórumomban és az bejegyzéseim hozzászólásai között is.
A lelkesedése már megvan, tapasztalat és tudás meg majd jön, ha nem unja meg közben a ptc-t.
Mindenesetre Pityu, ha még visszanézel hozzánk és olvasod a válaszainkat, sok sikert kívánok Neked a ptc világában!
zseton írta:Látod Pityu? Szeretnek a lányok
elméletben referáltakkal lehet az interneten nagy pénzt keresni, ami természetesen idő kérdése, de ebben is el lehet veszni, ha rosszul csinálod.Lovaskati írta:Én is próbálkoztam PTC-vel, de csak rengeteg időmet vette el, pénzt alig hozott, és elméletben sem látom, hogy lehetne ezzel tényleg vmire való összeget megkeresni hónapról-hónapra. ...
Amúgy azzal egyetértek én is, hogy nulla befektetéssel elegendő jövedelmet kiépíteni nem lehet (sokáig úgy gondoltam én is, hogy nem vagyok hajlandó fizetni azért, hogy dolgozhassak, de most már látom, hogy tényleg befektetésnek kell felfogni).
Sokan abba a hibába esnek, hogy azt gondolják sok pénzt lehet keresni az interneten, de amikor megtudják, hogy valójában kezdésként max pár ezer forintot tudnak összeszedni havonta pl. PTC-vel, akkor jön az első csalódás. Ha ezt elfogadják és belevágnak a PTC-zésbe, jön a többi csalódás, mert rájönnek, hogy sok PTC még a 2 hónapot sem éli meg és ilyenkor jön, hogy feleslegesen dolgoztam, nincs értelme stb. Aki ezek után mégis úgy dönt, hogy tovább folytatja és elkezd keresgélni, tanulgatni eljuthat egy olyan szintre, hogy összejöhet akár havi 10 ezer forint is (vagy több) és ez már szép összegnek számít az internetes pénzkeresés világában. A lényeg a kitartás.Lovaskati írta:Kicsit talán off, de azért ide is illik...
Én is próbálkoztam PTC-vel, de csak rengeteg időmet vette el, pénzt alig hozott, és elméletben sem látom, hogy lehetne ezzel tényleg vmire való összeget megkeresni hónapról-hónapra. Ezért kérdezem, hogy van itt olyan, aki már tényleg jól keres ezzel (mondjuk úgy 50 000 HUF/hó)?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég