Cashbible - MEGSZŰNT
Re: Cashbible - új ptc evolution
Én már két napja betettem a "gyanús" listába az oldal. Persze tévedtem már nagyobbat is, és fogok is, de szerintem ott se sokáig marad. Fórum alapján mások már 8-9-10 napja várnak a pénzükre. 

-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Nekem a "nem is tudom" kategóriában van".
Bármi is lesz vele, nagyon jól lehet hirdetni rajta. Első körben elhirdettem minden pénzemet, amikor lekorlátozták a lekattintható reklámok számát.
Lehet, most sem kéne prémiumon gondolkodnom, inkább elhirdetni.
Bármi is lesz vele, nagyon jól lehet hirdetni rajta. Első körben elhirdettem minden pénzemet, amikor lekorlátozták a lekattintható reklámok számát.
Lehet, most sem kéne prémiumon gondolkodnom, inkább elhirdetni.
Nem lenne rossz, ha stabil lenne (nekem is 12 direktem van), de azért ez a 7 darab kifizetés az utóbbi 6 napban még nem egy nagy dicsőség, de kezdetnek azért elmegy.
Na akkor érdemes kikérni vagy nem? Már nekem is 3 dollár felet van számlám.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Próba szerencse. Engem pár napja a paid-bux fizetett ki, ami már hónapok óta scam.
Reggel még lekattoltam a hirdetéseket, az előbb be akartam lépni, hogy talán adok fel hirdetést. A fiókom felfüggesztette, nézem a Payment Proof-ot, és ott van, hogy kifizetett. Még 05.28.-án kikértem a pénzem, ideje lett volna. Persze a számlámra nem érkezett semmi, nem véletlenül függesztett fel.
Sajnos az oldal scam lett, elég gyorsan. Kár érte, meg főleg azt sajnálom, hogy szereztem 18 direktet feleslegesen.
Sajnos az oldal scam lett, elég gyorsan. Kár érte, meg főleg azt sajnálom, hogy szereztem 18 direktet feleslegesen.

-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Re: Cashbible - Máris scam?
Köszi Ditte, hogy szóltál. Sajnálom.
Mostanában minden scam lesz, ami jónak ígérkezik.
Mostanában minden scam lesz, ami jónak ígérkezik.
Admin is kivette a Ptcajánlatok-on, neki 1 hete nem fizet.
A sok zúgolódásra válaszul beraktak ma egy 1.5 centes reklámot, ahol magukat hirdetik, hogy az oldal mögött egy reklámügynökség van, aki már 13 éve a szakmában (legalábbis, ha jól értettem csekély angol tudásommal...)
End of the story
Másik refback oldal megkapta ma
Valamelyik fórumban olvastam, hogy volt akit 11 nap után fizetett ki.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Gratulálok a kifizetésedhez!
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Cashbible utolsó kifizetés 22-én. Szerintem kuka. Sajnos pont nincs annyim, hogy elhirdessem. Ha nektek van, szerintem hirdessétek el, amig még van aki lekattintja.
Már csak hirdetni használtam, de ma felfüggesztett az Admin. Hogy egy lépést nem megyek utána az is biztos.
Sziasztok. Megmondja valaki, hogy kell itt hirdetést feladni ?
Először az "Advertise"-ben kreditet kell vásárolni. Majd a számlád Settings részénél az "Advertise panel"-ben kell megszerkeszteni a hirdetést, utána pedig hozzárendelni a kreditet "Allocate"-val.balek írta:Sziasztok. Megmondja valaki, hogy kell itt hirdetést feladni ?
Multiple accounts have been logging on from your IP. If u think this is an error, contact us!.Ezt az üzit kapom ha be akkarok lépni?!
Miért?

én is. akkor megnyugodtam,úgyis utálom ezt az oldalt már eléggé...