Beregiztem.
Nekem is összejött így elsőre a $ 0.1075, ami tényleg gyorsan és mindenféle felugró szörnyektől és ítélet napig történő betöltések nélkül meg volt.
Gratula! Ez jó jel még,hogy fizet. A hivatalos blogon is folyamatosan tölti fel az admin,de már érezhetően növekszik a számuk. Remélem nekem még sikerül, a héten kikérnem
Tegnap este kicsit rámijesztett az oldal,mert nem jött be. De szerencsére azóta visszajött és a szokásos mennyiségű reklámot adta ma reggel.
Ugyanakkor néhány refemnél észrevettem,hogy sokkal kevesebbet kaptak. Az egyiktől meg is kérdeztem és bizonyította,hogy valóban 3 centet kereset tegnap. ...érdekes
nem lehet tudni,mi az oka nekije.személy szerint fel vagyok készülve a legrosszabbra is,és ha mégsem,akkor érni fog egy pozitív meglepetés.már jó ideje így állok a PTC-hez.
Találtam a neten egy szép bannert . nem hivatalos.
Én nem vagyok az oldalon, de ha a reklámok tele voltak a saját linkjével, akkor összeszedhetett jó pár refet olyan oldalakra, amik biztosan fizetnek neki
nem saját hirdetések voltak. volt kaszinó,társkereső,hostgator stb stb mondjuk mind 1 cent körüliek. ugyan június 1-én indult,de a hype az akkor indult meg,mikor indítottam a topikot,így kicsit izgultam is,hogy legalább egyszer fizessen. ez megtörtént, a második már sajnos nem jött össze,de várható volt,hogy nem tudja tartani a kifiuzetést. valszeg a hirdetők kifizették őt,ő csinált egy minimál design oldalt semmi pénzből eddig tartott a lové...
köszönöm akik segítettek az első fizetés elérésében legalább. refek nélkül nem lehetett elérni az 5 dollárt,ezért aki innen regisztrált annak gondolkodom valami kompenzáción... regisztrálok az oldalára pld vagy fizetek valamennyit.aki innen lépett b jelezze és megoldjuk:)
Az admin semmilyen nyilatkozatot nem tett se oldalán se más elérhetőségein,ami miatt továbbra is gyanús az oldal.
Hogy tovább kattintom-e nem tudom még...űű
Buxfor.me 02.JPG (52.19 KiB) Megtekintve 6786 alkalommal