Olyan Paid To Promote vagy url shortener oldalt keresek, amely jól fizet, és napi 5000-6000 látogatóból legalább napi 2-5$-t keresek!
Aki tud ilyet, kérem jelezze!

Üdv. Golo
Sziasztok!Golo írta:Na találtam végre valamit!![]()
![]()
http://cpmleader.com/
Ők elvileg akármennyi megtekintésért fizetnek 24 óra alatt ugyanarról az IP címről, vagy gépről! (Nem sok ilyen van...)
Kifizetés $1-tól van PayPalre, havonta két alkalommal!
Én még tesztelem az oldalt, de ha kapok kifizetést, akkor azonnal kiposztolom ide!![]()
Nem fizetnek valami sokat, de legalább több látogatást számolnak ugyanonnan!!! Ha találok/találtok még hasonló oldalakat, megosztom/oszzátok meg Ti is!
Beilleszted az oldalukon található HTML kódot a weboldaladba, és a látogatók után kapsz pénzt.enccy írta:Leirnád egy kicsit részletesebben hogyan is müködik ez az oldal.
Még nem probálkoztam ilyennel.
Előre is köszönöm szépen!
Ha többet teszünk be többet fizet?Golo írta:Beilleszted az oldalukon található HTML kódot a weboldaladba, és a látogatók után kapsz pénzt.enccy írta:Leirnád egy kicsit részletesebben hogyan is müködik ez az oldal.
Még nem probálkoztam ilyennel.
Előre is köszönöm szépen!
Szerintem jah.idlig írta:Egy-két órája kezdtem, eddig 100 megtekintést számolt el, azért adott negyed centet. Ez később változni fog? Mert így sok értelmét nem látom. A home oldalon kint van a CPM lista, ennek töredékét adja.
A Traffic Quality Indexem még csak 1-es. Ezt lehet növelni valahogy?
Ja a forgalmam 90%-a USA IP-ről jön, 1,4% CTR, TQI 3hawaiigery írta:Szerintem jah.idlig írta:Egy-két órája kezdtem, eddig 100 megtekintést számolt el, azért adott negyed centet. Ez később változni fog? Mert így sok értelmét nem látom. A home oldalon kint van a CPM lista, ennek töredékét adja.
A Traffic Quality Indexem még csak 1-es. Ezt lehet növelni valahogy?
Golo barátunk hogy szerzett volna 1 honap alatt 126$-?
Maximum 3.detros írta:És egy oldalon több banner is kint van neked? Mert azt olvastam, hogy max 3 lehet oldalanként
xenosz2 írta:Az aláírásomban szereplő oldal nem fogad htmlt,csak BBcodeot. Erre is fel tudom rakni? Elég kezdő vagyok a témában,nem nagyon értek hozzá:) Átalakíthatom BB codeossá a bannert,vagy az tiltott?
Köszi a válszt
Kód: Egész kijelölése
<iframe src="http://www.cpmleader.com/b_300x250.php?id=****" width="300" height="250" frameborder="no" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no"></iframe>
Ahhoz, hogy a TQI feljebb menjen gondolom nem csak a látogatottságomnak kell emelkednie, de olyan helyen is kell lennie a bannernek, ahol kattintanak is rá, tehát a kattintásoknak is növekednie kell, jól gondolom?Golo írta:Maximum 3.detros írta:És egy oldalon több banner is kint van neked? Mert azt olvastam, hogy max 3 lehet oldalanként
A TQI-t egy-két hét alatt fel lehet tornászni, és otána már dőlnek a dollárok.
Úgy tudom, hogy a TQI-t az Admin állítja kézzel. Minél több látogatód van az USA-ból, és minél magasabb a CTR arányod, annál többet kapsz értelemszerűen.detros írta:Ahhoz, hogy a TQI feljebb menjen gondolom nem csak a látogatottságomnak kell emelkednie, de olyan helyen is kell lennie a bannernek, ahol kattintanak is rá, tehát a kattintásoknak is növekednie kell, jól gondolom?Golo írta:Maximum 3.detros írta:És egy oldalon több banner is kint van neked? Mert azt olvastam, hogy max 3 lehet oldalanként
A TQI-t egy-két hét alatt fel lehet tornászni, és otána már dőlnek a dollárok.
Igen, valószínűleg Te úgy jársz legjobban!xenosz2 írta:Köszönöm Golo a választ. így lesz sztem.Vagyis probálok egy WP oldalt csinálni.
Én ucozt használok az is jóGolo írta:Igen, valószínűleg Te úgy jársz legjobban!xenosz2 írta:Köszönöm Golo a választ. így lesz sztem.Vagyis probálok egy WP oldalt csinálni.
Köszi!Admin írta:Nézd meg ezt a videót: link
1:38-tól megmutatja hová kell tenni a pontot ahhoz, hogy a világ összes részéről jöjjenek látogatók.
Miután beállítottad, a CPMleader My account részénél állítsd át a "Count all impressions (lower CPM rate)-re.
Persze én is még csak tesztelgetem, de szerintem így hoz a legtöbbet.
UI: eddig 3 nap alatt nekem $0.7381 termelt, úgy hogy a gépem kb. naponta 4 órát ment, tehát nem egész nap.
Érdemes még google analitycs kódot beszúrni az oldaladra, ott láthatod a részletes látogatási statisztikát.
Holnap kipróbálom.Admin írta:Ez nagyon kevés. Próbáld ki amit írtam, aztán nézd meg mennyi lesz a Total kereset pár óra múlva.
http://www.getptp.com/2013/05/jingling- ... glish.htmlhawaiigery írta:Golo amúgy elmagyaráznád miért nem hoz a jinling látogatot?
Az elején hozott most meg nem.
A hitleapot mennyire kell állitani?
Am az átirányitodat használom.
Jah és ird le pls a Jingling használatát
UI: Néha az Avast! Beriaszt de sebaj mert blokkolja
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég