Az ország legolcsóbb webáruháza, ahol diszkont árak alatt tudsz vásárolni több mint 6500 féle terméket. Mosópor, tusfürdő, wc papír, méz, parfümök és minden, amit egy szupermarketben kapni lehet. Olcsóbb mint a Tesco, és az ország egész területén van kiszállítás. Kattints a képre, és lépj be az áruházba. Nézz körül, és ha kedved van, vásárolj.

Ha tetszik az áruházam, és szeretnél magadnak is hasonlót, hogy pénzt kereshess vele, regisztrálj franchise partnerként

A regisztráció és a tagság teljesen ingyenes. Persze vannak szabályok. Ahhoz, hogy jutalékot kaphass az alád regisztrált partnerek után, a te webáruházadban kell, hogy vásárlás történjen. Nem fontos, hogy te vásárolj, megteheti más is.
A termékek nagyon jók, olcsóbb mint az mlmdiszkont vagy akár a Tesco. Több mint 6500 féle termék közül lehet választani. Kiszállítás sajnos csak Magyarország területén van.
Nekem azért tetszett meg elsőre, mert nincsenek kötelezettségek. Nincs veszteni valóm. Ha nem jön össze, akkor nem jön össze. Mosóport és tusfürdőt úgyis kell venni. Ha csak vásárolni szeretnél, szerintem akkor is beregisztrálhatsz partnernek, mert hátha meggondolod magad. Ha be vagy partnerként regisztrálva, akkor jobban jársz, ha a saját webáruházadban vásárolsz és nem az enyémben.
Próbáld ki, nincsenek kötelezettségek.
A honlapomon bővebb tájékoztatást is kaphatsz a rendszerről, jutalékok, kedvezmények stb.
http://minden-ami-ptc.blogspot.hu/2013/ ... bshop.html
És még valami... regisztrálás után 5 egymást követő napon minden nap egy emailt fogsz kapni, amelyből megtudhatsz mindent, amit érdemes erről a rendszerről. Nem bonyolult és nagyon jól meg van szervezve. A felsővonalam nagyon segítőkész (én is az vagyok...) és ha kérdésed van, skype-on, telefonon vagy akár személyesen is meg tudjuk beszélni.