ClixsLife.com - Megszűnt
Re: ClixsLife.com (ÚJ) kifizetési bizonylattal
Légy szíves töröljed az idézetet a hozzászólásodból,senki nem kiváncsi rá,el tudja egyszer is olvasni a leírásomat. így viszont indokolatlanul nagy helyet foglal el. Ha nem törlöd,szólok a moderátornak.
Másik: közöld a forrásod,mer így csak rágalmazol. Egyébként tudom honnan vetted . Az egy megbízhatatlan oldal. ha majd a PTC ivestigation írja;akkor talán elhiszem.
Másik: közöld a forrásod,mer így csak rágalmazol. Egyébként tudom honnan vetted . Az egy megbízhatatlan oldal. ha majd a PTC ivestigation írja;akkor talán elhiszem.
scamdetector1 írta:Tulajdonos: Whois_Privacy_Protection_Service, _Inc. Tel.: 1,4252740657 clixlife.com @ protecteddomainservices.com
A forrásra én is kíváncsi lennék.xenosz2 írta:közöld a forrásod
És gondolom a fenti szöveget kimásoltad valahonnan, és nem te gépelted be itt, mert 'clixlife.com'-ról
írtál. Ez pedig a ClixsLife.com. És ugye ez nem ugyan az.
A kifizetésem most nem érkezett meg még,ami nem baj,de ugy emúltkor aznap megjött most meg nem...
Az a yganúm,hogy az admin nem igazán tudja hogy kell egy ptc oldalt felépíteni és hát ez nem jó jel.
a jelek:
- túl nagy kereset
- iszonyat bugos reklámok
- gyenge reklámozás,bár becsületére legyen mondva,hogy személyesen reklámozza magát EMS-en,de ez kevés.
- részvény nevetségesen kis hozammal,inkább ne is lépte volna meg.
és a legújabb : referál versenyt hirdetett igen impozáns nyereményekkel, pld 50 dollár az elsőnek az accountba,de ami a lényeg,hogy a verseny vége Október 1
Az a yganúm,hogy az admin nem igazán tudja hogy kell egy ptc oldalt felépíteni és hát ez nem jó jel.
a jelek:
- túl nagy kereset
- iszonyat bugos reklámok
- gyenge reklámozás,bár becsületére legyen mondva,hogy személyesen reklámozza magát EMS-en,de ez kevés.
- részvény nevetségesen kis hozammal,inkább ne is lépte volna meg.
és a legújabb : referál versenyt hirdetett igen impozáns nyereményekkel, pld 50 dollár az elsőnek az accountba,de ami a lényeg,hogy a verseny vége Október 1

Re: ClixsLife.com (ÚJ) második kifizetésem
a második. 2 nap alatt megjött

Gratulálok. A héten én is kikérem.
A ref versennyel az oldal jelen állapotában csak azt fogja elérni, hogy még több inaktív tagja lesz.
Van némi felesleges kreditem, megpróbálom hirdetni, de nem várok tőle semmit.
Pénzt meg így nem áldozok rá.
Ma az első nyolc reklámot hiba nélkül lekattoltam, aztán elmúlt az öröm. Az utolsó 12.-re sikerült.
Pont ez a probléma.xenosz2 írta:Az a yganúm,hogy az admin nem igazán tudja hogy kell egy ptc oldalt felépíteni
A ref versennyel az oldal jelen állapotában csak azt fogja elérni, hogy még több inaktív tagja lesz.
Ma az első nyolc reklámot hiba nélkül lekattoltam, aztán elmúlt az öröm. Az utolsó 12.-re sikerült.
27 refet hoztam neki (meg akiket az EMS re irányitottamkopasz írta:Gratulálok. A héten én is kikérem.Pont ez a probléma.xenosz2 írta:Az a yganúm,hogy az admin nem igazán tudja hogy kell egy ptc oldalt felépíteni

most 10 centet fizet,ha 5 ptc oldalon kiteszed a bizonylatot.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Rendben ha neked ez indokolatlan nem írok többet semmit bele, dolgozatok ingyen.
No én is feliratkoztam a kifizetettek közé.
Pár óra alatt kifizetett.

Pár óra alatt kifizetett.

Gratulálok.
Ha kiposztolod a bizonylatot 5 fórumba,akkor fizet 10 centet még.
Én most tettem be az igazoló linkeket a megfelelő topicba.
Ha kiposztolod a bizonylatot 5 fórumba,akkor fizet 10 centet még.
Én most tettem be az igazoló linkeket a megfelelő topicba.
2 napja kikértem a második adag lóvét is,de már nem igazán szeretne fizetni...ráadásul most az oldal se jön be
Nekem se azonnal fizetett már másodjára. Az adminnak küldtem egy üzenetet EMS-en ott online most is. Szerintem megelégelte,hogy hibás még mindig és talán javít rajta.... Ahogy néztem a magyarokon kivül allig volt valami aktivitás.rolexhun írta:2 napja kikértem a második adag lóvét is,de már nem igazán szeretne fizetni...ráadásul most az oldal se jön be
csak kifizetett 

Örülök neki. Az legyen a legnagyobb baj,hogy 1, 2vagy 3 napon belül fizet. Más oldalaknál heteket kell várni erre ,rosszabb esetben még többet;-))
üzeneteimre válaszolt EMS-en és megnyugodtam,hogy minden rendben van,nem szándékozik "bezárni a boltot" sőt a hibákat átnézeti a fejlesztőkkel is.Addig is valami olyasmi lesz,hogy mindenki át lesz irányitva www-s cimre és szervercsere lesz.
ha minden kötél szakad akkor végső megoldásként PTC EVO scriptre fognak átnyergelni.
További,hogy lesz 2 tagság az ingyenes mellett. Egy 5 dollár körüli Golden és egy sokkal drágább Ultimate,amivel jóval többet is lehet ajd keresni szerinte.
Még megjegyezte,hogy ha áttérnek EVO -ra neki nagyon tetszik az ottani refbérlési szisztéma.
A leállás oka egyébként egy DDOS támadás volt.
Mostanában elfoglalt volt,ezért nem mutatkozott az oldalon,de vissza fog térni ,addig is küld egy heti hirlevelet.
Ennyi / Thats all
üzeneteimre válaszolt EMS-en és megnyugodtam,hogy minden rendben van,nem szándékozik "bezárni a boltot" sőt a hibákat átnézeti a fejlesztőkkel is.Addig is valami olyasmi lesz,hogy mindenki át lesz irányitva www-s cimre és szervercsere lesz.
ha minden kötél szakad akkor végső megoldásként PTC EVO scriptre fognak átnyergelni.
További,hogy lesz 2 tagság az ingyenes mellett. Egy 5 dollár körüli Golden és egy sokkal drágább Ultimate,amivel jóval többet is lehet ajd keresni szerinte.
Még megjegyezte,hogy ha áttérnek EVO -ra neki nagyon tetszik az ottani refbérlési szisztéma.
A leállás oka egyébként egy DDOS támadás volt.
Mostanában elfoglalt volt,ezért nem mutatkozott az oldalon,de vissza fog térni ,addig is küld egy heti hirlevelet.
Ennyi / Thats all
Re: ClixsLife.com (ÚJ) harmadik kifizetésem + infó
személy szerint én jobban örülnék egy PTCEvo-nak, ráadásul tuti beindulna az oldal
Re: ClixsLife.com (ÚJ) harmadik kifizetésem + infó
Grat kopasz kolléga!