A sharingbuxot már több hete kivettem a listámból, mert nem fejlődik az oldal és keveset fizet. A legutolsó kifizetés figyelőbe már bele se raktam. De az egyik fórumozó tagunk megkérdezte, hogy mi bajom van vele, a sharingbux fizet rendesen. És valóban fizet, igaz nem minden nap.
A problémám leginkább az volt vele, hogy a napi átlag nem igazán megy 0.02 fölé... Kevés volt a kifizetés, kevés a reklám és nem akar több lenni.
De vannak pontok, és a pontokból egész szépen lehet fejlődni, ahogy a goldenclixen is. 35% a refjutalék a direktekre és ez nagyon jó lehetőség.
A reklámok is olcsók. Amióta visszaraktam a listámba, már lett is új referáltam. A sharingbux nem rossz oldal, inkább csak megfeledkeztek róla. Talán rosszkor indult, mert abban az időben nagyon sok ptc evolution oldal született. Szerintem fel lehetne rázni.
És meg is hálálta a sharingbux az odafigyelést, mert tegnap adott a griden 50 centet, ma pedig 1-et.
Este készítek neki egy új bannert (az nagyon sokat számít!)
Köszönet Idlignek, amiért szólt a figyelőben!
Minden ami PTC. Tájékoztatás a PTC munkáról, a regisztrálás menetéről, a kifizetésekről, a csalókról és mindenről, amit tudni érdemes. Részletes és őszinte leírás a legjobb PTC oldalakról. Kattints az alábbi bannerre, ha többet szeretnél tudni