Elmondom én hogy csináltam!
Keresgéltem online pénkeresési lehetőségeket és rájöttem hogy a magyar oldalakkal nemfogok pénzhez jutni nagyon és nemérdekel az mlm,ptc..... meg hasonlók. Valami más módon kell pénzhez jutnom! Azzal már tisztába lettem hogy ha bármit találok így is úgy is pénzt kell hogy befizessek mert ingyen nem adnak semmit sajnos.
Megtaláltam ezt a videót és láttam hogy igen itt is bekell fizetni de ez valahogy jobban tetszett mint a többi ahoz képest hogy nemfogok hazudni de nemértek nagyon angolul és csak a videót néztem

Már azon voltam hogy tökmindegy kipróbálom ezt a lehetőséget vagy pofára esek vagy nem!
Kifizettem jött egy e-mail hogy köszöntenek.... és másnap jött még egy e-mail 5videóval ami az alapoktól kezdve elmutatott mindent és ugyan azokat a lépéseket követve csináltam.
egy pár oldalra bekel regisztrálni de nemkérnek személyes adatot csak a nevedet,e-mail meg ha akarod telefonszámot!
azért kell befizetni a pénzt mert kapsz egy linket ami a te linked lesz a felhasználó neveddel amit az oldalakra kikell tenned és a cash code folyamatos forgalmat csinál a linkedre nemakarok hülyeséget mondani de nagyon sok embert irányít a linkedhez az oldalakon, és aki rákattint a linkedre szint úgy ezt a videót fogja látni kattintásokért 0,10$ üti a markod ha megveszi a szoftvert 20$ üti a markod! Egy enyhe taktikai lépést ha követsz Facebook,Twitter vagy ahova bevagy regisztrálva csak azért mert rá kattintottak te pénzt kapsz hát erre nemlehet mást mondani csak hogy király!
én nagyon örülök ennek a lehetőségnek ajánlatos kipróbálni bukni nemlehet vele mert van egy 60napos pénzvisszafizetési garancia is! bocsi hogy ennyit írtam! röviden tömören megveszed másnap kapsz egy e-mailt követed a lépéseket az angolal nemtörődve a cash code e-mailba elküldi a privát honlapját egy felhasználó névvel meg egy jelszóval amivel betudsz lépni és megtudod változtatni ha szeretnéd ott lesz a linked amit elkell terjeszteni a honlapokon kattintásokért is fizet ha megveszik sokkal többet fizet és ha végeztél a honlapokkal dölj hátra és nemkell csinálnod semmit mert a cash code csinálja aforgalmat de te is tudod magadna csinálni ha szeretnéd ennyi!
60napos pénzvisszafizetési garanciával, 250$-tól fizet amit kb 1hét alatt el lehet érni! és csak növekedni fog a pénz!
Remélem tudtam segíteni!