http://www.buxmail.com/
jó ideje nem tudok belépni a normál netcsatlakozásommal,ip címemmel,így....
csak proxyn keresztül tudok hozzáférni. Ezért,ha bárkinek ilyen gondja van a következőket tegye.
Itt talál magyar proxykat: http://spys.ru/free-proxy-list/HU/
Én chromeot használok,tehát ezt írom le,de meg lehet oldani sztem a gépen is,mert a böngésző csak a megfelelő menübe irányít,nem a böngésző menüjében kell beállítani.
Szóval: Chrome. beállítások/speciális beállitások/proxy beállitások. ezen a pont irányít át a gép beállításaihoz.
Itt Lan beállitások/tegye be a pipát a proxykiszolgáló beállitásokhoz. másolj be egy proxy IP cimet ide és ird be a port számot is. a port szám az ip cím után a kettős pont után található. Ennyi
Vigyázni kell,ha befejezted a buxmailt,akkor vissza kell állitani a beállitásokat,vagyis kivenni a pipát a proxy beálltásoknál ,különben kitílthatnak a ptc oldalakról,ahol észrveszik. így is veszélyes manőver,hiszen a ptc oldalra így is be kell lépni.
Buxmail - nem elérhető nálatok sem? Trükk a belépéshez
Buxmail - nem elérhető nálatok sem? Trükk a belépéshez
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2013.05.26. 09:15-kor.
Re: Buxmail - nem elérhető nálatok sem?
Nem nagyon használom, de most megnéztem. Nem elérhető nálam sem. Várjak, tölt, aztán ennyi...
Én mindenhol megadom ahol lehet, és jó ideig jöttek is az email-ek, de kb 3 hónapja egy darab sem jött sehonnan.
Viszont most be tudok lépni.
Viszont most be tudok lépni.
Köszönöm a váalszokat. Elég rejtályes akkor. Egy külföldi fórumon azt állitotta valaki,hogy jó neki. Egyikőtőknél megy máiknál nem... Én akárhányszor próbáltam eddig nem jött ösez az utóbbi 1-2 hétben.
Amíg be tudtam lépni,addig adta a hirdetéseket. Volt régebben is ilyen időszakos leállás,aztán visszajött.
Már gondolok arra is,hogy valami maitt letiltottak...ugyanis álatlában azt csinálom,hogy frissítem magán a PTC oldalon kódos oldalt ugyanannál a hirdetésnél ,nem kell a buxmailből kattintanom.
írtam a buxhostnak egy levelet tegnap még nem replikáltak...
Amíg be tudtam lépni,addig adta a hirdetéseket. Volt régebben is ilyen időszakos leállás,aztán visszajött.
Már gondolok arra is,hogy valami maitt letiltottak...ugyanis álatlában azt csinálom,hogy frissítem magán a PTC oldalon kódos oldalt ugyanannál a hirdetésnél ,nem kell a buxmailből kattintanom.
írtam a buxhostnak egy levelet tegnap még nem replikáltak...
Nem nagyon értek túlzottan hozzá,de most bejön az oldal végre. Viszont ehhez egy proxyn keresztül tudok csak hozzáférni,vagyis a Chromeban beütöttem egy anonim proxy cimet,és igy már okés...
184 levél fogadott
nem tudom lehet le volt tltva az ip cimem...
184 levél fogadott

nem tudom lehet le volt tltva az ip cimem...
Továbbra is csak proxyn keresztül tudok hozzáférni. Ezért,ha bárkinek ilyen gondja van a következőket tegye.
Én chromeot használok,tehát ezt írom le,de meg lehet oldani sztem a gépen is,mert a böngésző csak a megfelelő menübe irányít,nem a böngésző menüjében kell beállítani.
Szóval: Chrome. beállítások/speciális beállitások/proxy beállitások. ezen a pont irányít át a gép beállításaihoz.
Itt Lan beállitások/tegye be a pipát a proxykiszolgáló beállitásokhoz. másolj be egy proxy IP cimet ide és ird be a port számot is. a port szám az ip cím után a kettős pont után található. Ennyi
Vigyázni kell,ha befejezted a buxmailt,akkor vissza kell állitani a beállitásokat,vagyis kivenni a pipát a proxy beálltásoknál ,különben kitílthatnak a ptc oldalakról,ahol észrveszik. így is veszélyes manőver,hiszen a ptc oldalra így is be kell lépni.