idlig te hogy tudtál kivenni 1 dollárt?

Akkor megvárunk egy standard tagot.kavics13 írta:Basic tagságom van és 3 dollárt ír
Akkor erről lemaradtam, de legalább fizetidlig írta:Akkor megvárunk egy standard tagot.kavics13 írta:Basic tagságom van és 3 dollárt ír
Tegnap akció volt, Paypalra fél dollártól lehetett kikérni, én pedig szerettem volna egy bizonylatot a reffszerzés miatt (bár így most várhatok, amíg összejön az 5 dollár, de hát ez van). Amit standardoknál 100 saját klikkhez kötött az Admin, ezért nem volt több kifizetés.
Köszönöm!eviaclub írta:reggel 8-kor kezdd. akkor vált
az oldal nem elérhető most sem.... ez úgy tűnik kampec,de legalább az adminnak fizetett:)Admin írta:[
Nekem ma fizetett, szerintem nem fog lelépni.
atiss írta:Visszatért!De valami üzivel..
Ezzel:all what you have applied for a refund paypal to cancel otherwise you delete a ACCOUNTS
Nem tudom, én vettem a 10 béreltem mellé, aztán lehet majd jól csalódom...atiss írta:Hmm..én nem nyertem semmit......érdemes venni tagságot amugy?
Először jusson el odáig az oldal, hogy elkezd fizetni a tagoknak.eviaclub írta:Módosítottam a nyitó topikot.
A mostani feltételekkel már úgy néz ki, hogy az oldalnak nincsenek irreálisan jó feltételei. Csak maradjon is meg. Lehet, hogy ha összegyűlik a pénzem, veszek prémium tagságot én is. (már amennyiben nem szűnik meg addig)
Írtam az adminnak, csak annyit kérdeztem, hány nap a kifizetés, mint egy finoman utalva arra, hogy több, mint 7 napja függőben a kikérésemidlig írta:Először jusson el odáig az oldal, hogy elkezd fizetni a tagoknak.eviaclub írta:Módosítottam a nyitó topikot.
A mostani feltételekkel már úgy néz ki, hogy az oldalnak nincsenek irreálisan jó feltételei. Csak maradjon is meg. Lehet, hogy ha összegyűlik a pénzem, veszek prémium tagságot én is. (már amennyiben nem szűnik meg addig)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég