a fizetőképesség megmaradt. És ugye ez a legfontosabb.

A 9. kifizetésem 24 órán belül kézbesítve.

Érdemes LV2-re gyúrni (bár így grid nélkül sokkal nehezebb), 100 refel simán megvan a napi 70 centeviaclub írta:Szép, ügyes vagy. És hány hetenként kapsz ilyeneket? Én lv1 vagyok már (gyűjtögettem érte pár hónapig), de napi 20 centnél többet nem igazán tudok megkeresni.
A befizetések is befolyásolhatják itt is, hogy mire kérhetsz kiDitte1958 írta:Az én gondom most az, hogy az első kikérésem Payza-ra volt, most meg Paypal-ra kértem ki egyik este. Reggelre a pendingből visszakerült a balance-ba. Valami olyasmit olvastam, hogy supportot kell írni, ha változtatni akarunk. Nem találom az oldalon, hogy hol is van ez a lehetőség, sehol sem.
Azóta megtaláltam, el sincs dugva, nem tudom, hogy nem vettem észre rögtön.
Akkor először a 100 refre kell gyúrnom. A fele már megvan, csak nem kattintanak.kavics13 írta: Érdemes LV2-re gyúrni (bár így grid nélkül sokkal nehezebb), 100 refel simán megvan a napi 70 cent
A kettő megy együtt, gyűjtögeted a pontokat és a refeket egyszerreeviaclub írta:Akkor először a 100 refre kell gyúrnom. A fele már megvan, csak nem kattintanak.kavics13 írta: Érdemes LV2-re gyúrni (bár így grid nélkül sokkal nehezebb), 100 refel simán megvan a napi 70 cent
kopasz írta:Bár a Grid (átmenetileg?) eltünt,![]()
a fizetőképesség megmaradt. És ugye ez a legfontosabb.![]()
Csak 16 cent körül van a napi bevételem. Van egy Lv1-es, és egy Lv2-es direktem, akik nyomják rendesen,eviaclub írta:És hány hetenként kapsz ilyeneket? Én lv1 vagyok már (gyűjtögettem érte pár hónapig), de napi 20 centnél többet nem igazán tudok megkeresni.
Én is Payza-val kezdtem, az Lv1-et is Payza-rol fizettem be. (10$)Ditte1958 írta:Az én gondom most az, hogy az első kikérésem Payza-ra volt, most meg Paypal-ra kértem ki egyik este.
kopasz írta:Bár a Grid (átmenetileg?) eltünt,![]()
a fizetőképesség megmaradt. És ugye ez a legfontosabb.![]()
Tavaly februárban regisztráltam, de sokáig standardként kínlódtam vele,kavics13 írta:akkor jó régóta csinálhatod az oldalt
Én is bent hagytam fél év LV1-etkopasz írta:Köszönöm.Tavaly februárban regisztráltam, de sokáig standardként kínlódtam vele,kavics13 írta:akkor jó régóta csinálhatod az oldalt
mert ismeretlenbe nem invest. A pontokat meg elbérelgettem.
Ha nem teszem, már lenne vagy 45000 pontom. De hát ki tudta előre mi lesz az oldalból.
Így most griddel kb 2 hónap múlva lenne meg a 20000. De ha meglesz, nem várom meg az Lv1 lejártát.
Gratulálok Ditte!Ditte1958 írta:Megoldódott a problémám, este kikértem Paypal-ra, és ma délben meg is kaptam.![]()
Csak az a Grid jönne már vissza, nem teljes a napom nélküle...
Grid hiányban szenvedek. Elvonási tüneteim vannak.Vivien írta:Csak az a Grid jönne már vissza, nem teljes a napom nélküle...
kuka11 írta:Grid elérhető!
Örülök a közérzetednek!kopasz írta:Megijedtek, hogy valami komolyabb bajom lesz.
Köszönöm nekik, most már jól vagyok. Közérzet rendben.
Én 2 napja kértem ki, és megjött aznap, de elvileg 7 napon belül vállaljákeviaclub írta:Tegnap reggel kértem ki a pénzemet és még nem érkezett meg. Eddig mindig pár órán belül küldték. Nagyon remélem, nincs gond most, hogy már lv1 vagyok és gyűjtök az lv2-re!
Grat!eviaclub írta:Megérkezett a pénzem! Most már nyugodt vagyok. Nem baj, hogy csúszik egy napot, csak hát aggódtam, hogy ne legyen gond az oldallal.
Gratulálok a grid nyereményedhez.kavics13 írta:Én 2 napja kértem ki, és megjött aznap, de elvileg 7 napon belül vállaljákeviaclub írta:Tegnap reggel kértem ki a pénzemet és még nem érkezett meg. Eddig mindig pár órán belül küldték. Nagyon remélem, nincs gond most, hogy már lv1 vagyok és gyűjtök az lv2-re!
Gridnek örülünk, be is gyűjtöttem a 10 centemet
eviaclub írta:Megérkezett a pénzem! Most már nyugodt vagyok. Nem baj, hogy csúszik egy napot, csak hát aggódtam, hogy ne legyen gond az oldallal.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég