Érdemes invesztálni ezekbe az oldalakba most vagy inkább hanyagoljam őket mindörökké?

Én január közepén kezdtem a JLBux-ot, free-ként 2 hónapig kattoltam és kb. 28 dollárom gyűlt így össze! Ekkor megvettem a goldpal tagságot, hogy tudjak is kivenni pénzt! A tagság lejártakor kemény 12 dollár nyereséggel zártam az oldalt, tehát még az ingyenesen összegyűjtött 28 dollárt sem tudtam mind kivenni! Az utolsó kifizetése nekem pedig elég nyögvenyelősen ment, még írni is kellett neki! Ezt az oldalt csak úgy éri meg csinálni, ha legalább 24/7-es (most $59), vagy annál nagyobb tagságot veszünk és csináljuk folyamatosan, meg hogy fizessen is az admin, mint eddig! Nekem nincs ennyi pénzem ilyen tagságokra, ezért abba is hagytam egyenlőre, irodámban most 37 dollárral szoktam pár naponta kattolni!Szilo írta:Sziasztok,
Érdemes invesztálni ezekbe az oldalakba most vagy inkább hanyagoljam őket mindörökké?
Lupi bácsi ígérte egyszer, hogy indít majd egy 3. oldalt, ami szintén nagy profittal kecsegtet. Megtette...rolexhun írta:ez az oldal most indult és a bluesky-hoz van kapcsolva
http://www.alisonptc.com
Szilo írta:Köszi a véleményed. Ez mondjuk egy mínusz pont az oldalaknak
Ezt megnézem!jerdei írta:Lupi bácsi ígérte egyszer, hogy indít majd egy 3. oldalt, ami szintén nagy profittal kecsegtet. Megtette...rolexhun írta:ez az oldal most indult és a bluesky-hoz van kapcsolva
http://www.alisonptc.com
A fizetési processzorok a szokásosak: Paypal, Payza, Egopay, STP
Akit érdekel csatlakozzon!
http://www.alisonptc.com/?ref=jerdei
Megkérdezhetem mennyit kellett várni a kifizetésre?Az utolsó kifizetése nekem pedig elég nyögvenyelősen ment, még írni is kellett neki
Persze! Mindig 2 és 7 nap között fizetett, de az utolsó kb. 12 nap volt, úgy emlékszem.....xenosz2 írta:Megkérdezhetem mennyit kellett várni a kifizetésre?Az utolsó kifizetése nekem pedig elég nyögvenyelősen ment, még írni is kellett neki
Most a BS-en nálam az a helyzet,hogy 12 naponta tudok kikérni pénzt. emiatt a nagy időintervallum miatt épp úgy jött ki megint,hogy később kapom a pénzt,mint ahogy megvenném a tagságot. Magasabb tagsággal ez az idő is csökkenne...
free nek 100 nap a kikérés első napjaEzt megnézem!Elvileg 21 nap után free-ként a 4 dolláromat kikérhetem!
Köszönöm a választ. Nálam ez eddig mindkét esetben 10 nap volt.(2 nap feldolgozási idő 2-7 nap utalási idő =9 nap a szabályzatban)Kinglui75 írta:Persze! Mindig 2 és 7 nap között fizetett, de az utolsó kb. 12 nap volt, úgy emlékszem.....xenosz2 írta:Megkérdezhetem mennyit kellett várni a kifizetésre?Az utolsó kifizetése nekem pedig elég nyögvenyelősen ment, még írni is kellett neki
Most a BS-en nálam az a helyzet,hogy 12 naponta tudok kikérni pénzt. emiatt a nagy időintervallum miatt épp úgy jött ki megint,hogy később kapom a pénzt,mint ahogy megvenném a tagságot. Magasabb tagsággal ez az idő is csökkenne...
Köszi!xenosz2 írta:free nek 100 nap a kikérés első napjaEzt megnézem!Elvileg 21 nap után free-ként a 4 dolláromat kikérhetem!
Örülj hogy arra is megjöttxenosz2 írta:Újabb szappanoperai fordulat következett be .Már csak röhögni tudok kínomban. Kpézeljétek,most a sosem használt STP-mre jött meg a pénz a 9 dollárom. Ráadásul most 6 nap !!!! alatt. Ez már fejlődés kérem szépen uraim, Csakhát.. nekem van paypal is,amire használom a befizetésem is meg eddig oda kaptam a pénzt. (Ugyan van payza is,de az unverified)
nem tudom..talán be fan fagyaztva a paypalja?
Biztos valami rosszat akar csinàlni, mert nagyon kedves mostxenosz2 írta:Kétségtelenül pozitív oldala a a dolognak,hogy holnap jár le a tagságom és előtte utalta,vagyis figyelt erre is. Még a végén a bizalmáb afogad:) Most nem töltötte föl előttem a proofot. Úgy döntöttem bizalmat szavazok neki,már sokat nem veszthetek.
Hát ha ilyen sok nem éri megxenosz2 írta:Gondoltam egyet és upgradeltem az upgrademet. egyéletemegyhalálom. Most 20 reklámmal kevesebbet kell néznem és napi 3 dollárt keresek. Remélem így már utólérem magam 1-2 héten belül.
Az admin megint felhívta a figyelmet az emailből való proof feltöltésnek. Viszont újabb bevételi forrást talált az admin. remélhetőleg így már több pénze lesz,vagyis kevesebb fog kiáramlani. Egy support ticket ára ugyanis 5-10 dollár közt mozog:))
azt hiszem nem írok neki egy ideig
Bátor vagy!xenosz2 írta:Gondoltam egyet és upgradeltem az upgrademet. egyéletemegyhalálom. Most 20 reklámmal kevesebbet kell néznem és napi 3 dollárt keresek. Remélem így már utólérem magam 1-2 héten belül.
Az admin megint felhívta a figyelmet az emailből való proof feltöltésnek. Viszont újabb bevételi forrást talált az admin. remélhetőleg így már több pénze lesz,vagyis kevesebb fog kiáramlani. Egy support ticket ára ugyanis 5-10 dollár közt mozog:))
azt hiszem nem írok neki egy ideig
Nem ajánlom ezt senkinek,ez az én kockáztatásom. Nem öltem bele azért az egész pénzem,csak jó részét 35 dollár::) Viszont rádöbbentem,hogy így gyorsabban tudok haladni. 3 nap múlva 27 dollárt kérhetek ki. ebből lejön 5 dollár plusz befizetés 4 dollár körül meg a jutalák és amit az Admin levon. Az máris 18 dollár bevétel. a következőnél már nullában leszek nagyjából. Hát meglátjuk...kavics13 írta:Bátor vagy!xenosz2 írta:Gondoltam egyet és upgradeltem ....
Én hasonlóképp gondolkodtam Grabo oldalán
Nekem nem jött be....
De neked drukkolok!
Upgrading is required to receive payments. Standard members can use account balances to purchase advertising.Szilo írta:A JL oldalon tudok kikérni pénzt ha start up vagyok? (természetesen invesztálás után) Vagy kell még bármi mást befizetni? Van valami más kikötés esetleg? Előre is köszi!
Ezt lehetett volna gondolni.jerdei írta:Upgrading is required to receive payments. Standard members can use account balances to purchase advertising.Szilo írta:A JL oldalon tudok kikérni pénzt ha start up vagyok? (természetesen invesztálás után) Vagy kell még bármi mást befizetni? Van valami más kikötés esetleg? Előre is köszi!
ergo ingyenes - standard -tagoknak nincs kifizetés...
xenosz2 írta:Én ma fogok kikérni 27 dollárt. Néztem a proof menüt az utóbbi kifizetések,inkább STPre történtek.
Kérdésem a topicgazdához: 5 dollárt kell most fizetnem,emrt átlépem ugye az 50 dolláros határt. Paypallal fizessem,vagy fizethetem szerinted STP-vel is?
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 1 vendég