Csatlakozás,körülnézés:
http://www.boostfin.com/?r=xenosz2
Honk Kong-i székhelyű új oldal 2 évig fejlesztették állítólag. Tény,hogy az oldal gyors,szép külsőt kapott,és jól ki is van dolgozva. rengeteg funkcióval ellátva (talán egy kicsit túlontúl is
Pénzkikérés: 5 dollártól standardoknak és premiumnak a Paypal is ennyi. Az összes többi processzorra (kivétel Banki átutalás) tagsákonként emlkedve 1 dollárral csökken.
( 3% levonás : Payza, PayPal , 5% levonás: OKPAY, LibertyReserve, Banki átutalás 50 $tól és 20$ levonás (Itt érdemes legalább 200 dollárt felhalmozni

A Termsben kézi utalást ír max 1 hetes vizsgálattal,de ha nagy lesz a meló,akkor 30 nap is előfordulhat esetleg.
Ref klikkértékek: 50% standardnak és 100% minden Upgradet vásárolt tagnak.
Ezenkivül kapunk jutalékot vásárlásokból is.Referáljaink upgrade-je után 5$-t fizet az első szinten. Tagsággal 8 szintig fizet!!! (lásd: táblázat)
Jelenleg pár 0,1 centes meg egy darab félcentes ad van.
Ezen kivül Survey (felmérés) lehetőséget látok még,ami még egyelőre nem aktív.
Táblázatok:

Hirdetési árak:
A legolcsóbb Mini (0,001) kattonként 0,002 dollárunkba kerül.
A Standard (0,005) 1 centünkbe
A Business (0,01) 1,8 centbe
A Presidential (0,02) 3 centbe
Erre jönnek még a kimelési opciók
Highlight Fee:$2
Bold Fee:$3
Featured Fee:$5
Adhatunk fel Surveyt (felmérés) 10 cent darabjáért Ez 5 kérdést tartalmaz,d egészen 40 ig elmehetünk,amiért már 4 dollár kell fizetni.
Bannert 2 dollártért adhatunk fel egy napra.
A biztonság érdekében néhány funkcióhoz telefonos megerősítés van szükség
Fokozottan ellenőrzik majd a felhasználói fiókokat (ez érthető is a magas refjutalékok miatt)
Telefon aktiválás menete:
Lépj be az account settingsbe, ott válaszd ki a Phone settingset.
Kattolj rá a nagy szürke gombra a hívásfogadáshoz. Engem azonnal felhívott egy automata, egy rövid angol szöveg után 4 számot diktált le egyesével érthetően,és ezt meg is ismételte.
Ezt a 4 számot kellett beírnom ugyanazon oldalon az aktiváláshoz.
Aki nem tud angolul az a számok kiejtését gyakorolja,vagy kérjen meg valakit. Esetleg írja le magának fonetikusan amit hallott és ha ide beirja mi megmondjuk milyen számokat kell beirni
vagy...
rögzíti telefonjával a hívást
vagy...(köszönet adflood)
A regisztrációban is sok adatot kell megadnunk. A szokásosak mellett lakcím (5 jegyű iranyitoszamot követelc. Én ezt úgy oldottam meg hogy egy pontot tettem a végére) ,telefonszám (Ez ugye valós legyen).
Belépés,csatlakozás:
http://www.boostfin.com/?r=xenosz2