Egy új pénzkereseti lehetőséget találtam, aminek a neve Caprewards.
Őszinte leszek, jelenleg tesztelem az oldalt. Több fórumot átböngésztem, valamint youtube videókat is nézegettem. A visszajelzések nagyon pozitívak, akik komolyan csinálják, azok már több száz dollárt kiszedtek az oldalból.
De mi is ez?
Ez egy affiliate oldal, ahol több módon lehet pénzt keresni.
Két oldalt lehet hirdetni a programon belül. Az egyik a Caprewards maga, a másik pedig a Cleverdate, ami egy társkereső oldal.
A feladat lényege, hogy hirdetéseket kell feladni (egy kis Zeek-feeling

Ennyi?
A feladat maga nem nehéz, inkább időigényesnek mondanám. Az '5 perc alatt több száz dollárt keresünk' - dolog persze mese habbal. Itt igen is dolgozni kell, és legalább napi 100 hirdetést fel kell adni, hogy meglássuk azt az ominózus több 100 dollárt.
És akkor nézzük az anyagiakat!
Két 'terv' (plan) közül választhatunk.
1, Ingyenes tagság
$0.10/hirdetés feladása
$0.02/klikk
5% díj/(ha fizetős)
$0.50/ingyenes ref
$0.50/affiliate ref
40%/sale (Eladás)
25%/sale (Eladás)
$2.50/Profil kitöltés (Cleverdate)
Fizetés minden hónap 15.-én
Kikérési min: 100$
2, Upgrade-elt tagság
Ára: 49.99$/hó
$0.25/hirdetés feladása
$0.05/klikk
50% díj/(ha fizetős)
$0.90/ingyenes ref
$0.90/affiliate ref
60%/sale (Eladás)
40%/sale (Eladás)
$5.00/Profil kitöltés (Cleverdate)
Fizetés hetente
Kikérési min: 50$
Kifizetés: PayPal , banki átutalás, csekk. Kikérésnél minden esetben levon 15$-t. Banki átutalásnál levon még 35$-t. Csekknél pedig 25$-t.
Úgy nagyjából így nézne ki a munka. Mint írtam volt én is csak most kezdtem és egyelőre reménykedem, hogy működni fog a dolog. Ha valaki szeretné kipróbálni itt megteheti:
https://caprewards.com/?ul=dyYqUSqu14oXWU7
Egyrészt nagyon hálás lennék, mivel hogy biztosan tudjam, hogy fizet-e 30.-ig kell megcsinálnom a 100 dollárt. Mint látjátok a reffek után nem fizet valami észveszejtően sokat, csakhogy..
És akkor végezetül néhány jó tanács:
Amit szinte mindenhol olvastam, hogy a management nagyon komolyan veszi a feladatát, rosszabbak, mint a CIA. Mindent látnak, mindent nyomon követnek. Ezért SOHA NE CSALJATOK!!!
Ha a ref. linketeket (Unique link) hirdetitek, azért is fizet, de csak akkor fizeti ki ténylegesen, ha annak a 3%-a sign up.
Semmilyen bot és/vagy automatizált program (pl: autosurf) nem megengedett. Sajnos ptc-kampányokat sem preferál. Jó esetben egy ejnye-bejnyével meg lehet úszni és természetesen az a pénz bukta, rosszabb esetben bannol. Senki ne regisztráljon saját maga alá sem.
Viszont minden közösségi média (facebook, twitter, myspace, fórumok stb.) megengedett.
Elnézést kérek a szófosásért és hogy ilyen hosszúra sikeredett a mondandóm, de le akartam írni mindent, ami fontos, hogy mindenki saját maga el tudja dönteni, hogy érdemes-e belevágni vagy sem.
Még egyszer a link:
https://caprewards.com/?ul=dyYqUSqu14oXWU7
Ha társat keresnétek: http://www.cleverdate.com/lp/lp2/?ul=Jpj5dN7mTdPUYvZ

Ha kérdés, kérés, óhaj, sóhaj, egyéb, akkor írjatok, szívesen segítek!
Happy Earnings