ProfiBux - Már nem fizet !
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Re: ProfiBux ami tényleg fizet! 10 katt/nap = 1 $, Ref. szin
Nem. Ha regisztrálsz egy oldalra, akkor nézz előtte inkább szét a fórumokon, hogy fizet -e. Itt is meg volt már írva sokszor, hogy csaló oldal.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Sziasztok valaki tudna nekem segiteni? Az lenne a keresem hogy a Rewarding Ways oldal ra be regiztem es nem tudom hogy hogy kell hasznalni mit kel csinalni es ha valaki nek lenne egy reszletes leirasa rolla a hasznalatarol magyar nyelven akkor nagyon szepen kerem hogy kuldje el nekem a krisztinaduka@yahoo.com email cim re?
Elore is koszonom udvozlettel Kriszti
Elore is koszonom udvozlettel Kriszti
-
- Érdeklődő
Számtalan külföldi oldal nézte már meg és mindegyik SCAM-nek itéli meg. Idézet
Szerintem mehet át a csaló oldalak közé."Why ProfiBux is Scam?
We are very sure that this site is a scam site based on many reasons.
From $20 payout minimum then dropped to $1
Obviously, this site has an intention to scam. Have you seen any PTC site alive pays a minimum of $20? I will not be shocked if they will drop it to $1 just to get new members.
Maybe they already saw this review of their ProfiBux they said.
Fake Forum
A forum is very important to a PTC site, but be careful from fake forums just like what ProfiBux has. Take a look at it click here. It is powered by phpBB forum software. You can identify an active forum to a fake one by comparing. See it to believe what im saying here.
Fake Payment Proofs
Actually, it was not ProfiBux payment proofs - it was just a processing proof (to prove that you already undergone cashed out. And also, if it was true why it was too high like it already exceeded $30-$50?! Too good to be true right? Check it here.
Massive Changes
From the date I monitored this site, I already noticed too many changes and updates by this fake PTC website. The one that i did laugh at is the Cashout Minimum which goes down to $1 from $20."
ProfiBux panasz
Sajnos én panaszkodni tudok mivel már 4 napja nem találom a ProfiBux-ot, amin egyébként már több mint 150$ rom volt. A kivétel sem sikerült mert az írta az oldal, hogy kifizetés 20$-tol de a program 2.1$ irt csak jóvá 3 naponta, de azt is csak várakoztatta, így eddig nem kaptam semmit. Ha valaki tud kérem segítsen.
Én tudok segíteni
Azonnal felejtsd el az ilyen csaló oldalakat!
Azonnal felejtsd el az ilyen csaló oldalakat!

End of the story
Át lehet írni a leírást és a címet,mert így az a benyomás,hogy nem egészen csaló.

Két napja küldtem egy véleményt, és még az e-mailt sem találom az oldalon. Ennyire fizetne, hogy az ellenkező vélemény meg sem jelenhet az oldalon! A gondom, hogy már két-három napja nem is tudom elérni az oldalt, pedig már több mint 150$ volt rajta nagy részben függő kifizetésben(pendig widraf).
Ha valaki tud kérem segítsen, hogy a megtermelt összeget kivehessem.
Köszönöm.

Ha valaki tud kérem segítsen, hogy a megtermelt összeget kivehessem.
Köszönöm.

Re: ProfiBux - Már nem fizet !
[quote][/quote]
Csak megerősíteni tudom, hogy ez az oldal már nem fizet, mert be sem lehet jelentkezni rá.
Nekem több mint 140 $ bánja.
Nagyon szemét dolognak tartom az ilyesmit.
Ha ez nem csalás, akkor mi?
Csak megerősíteni tudom, hogy ez az oldal már nem fizet, mert be sem lehet jelentkezni rá.
Nekem több mint 140 $ bánja.
Nagyon szemét dolognak tartom az ilyesmit.
Ha ez nem csalás, akkor mi?