detros írta:Üdv.
IMGMoney-ra regisztráltam hozzád.
Valóban jó lehetőségnek tűnik, és ötletem lenne is a kihasználására, de gondoltam kikérem előtte a véleményedet, hogy vajon nem sértenék-e vele szerzői jogokat vagy ilyesmi.
Szóval a lényeg az lenne, hogy van egy oldalam ahol PTC oldalakat reklámozok, ennek a forgalma napi szinten 2000-6000 között van naponta, és az oldalakról teszek fel kép formájában kifizetési bizonylatokat, ezeket ugye közvetlenül a Paypal vagy Payza oldaláról mentem le screenshot formájában. És ezeket a screenshot-okat tenném fel, így minden egyes alkalommal, amikor valaki meg akar bizonyosodni, hogy az oldal valóban fizet, akkor még pénzt is keresne nekem.
Csak kérdés, hogy az említett oldalak úgymond tartalmáról lementet kép, még ha az én kifizetésemről is van-e szó nem aggályos-e?! Nem is feltétlen a Paypal vagy Payza oldaláról gondolom, mert ha őket ez zavarná, akkor nem tehetné ki sehol senki, pedig ugye ezt több tízezren vagy inkább többen megteszik..
Előre is köszi a válaszod!
Szia! Valószínű nem sértesz meg vele semilyen szerzői jogot, hiszen több nagy, legálisan működő PTC oldal is elvárja, hogy a kifizetés után mindenki töltse fel a bizonylatot. Én nem tudok olyanról, hogy ilyenért valakit felelősségre vontak volna.
Ha most kezded, akkor az IMGMoney-t nem ajánlom, engem rendesen át**szott az Admin. Bizonyíthatóan a több mint $60-omat ellopta, arra hivatkozva, hogy mikor ő éppen kifizetett volna, akkor a Liberty Reserve nem volt elérhető, mert az FBI felszámolta... De mikor én kértem a kifizetést, a Liberty Reserve biztosan elérhető volt. Vagyis ő még Liberty Reserve-n se küldte el, vagyis még azt sem mondhatja, hogy ő már elküldte a pénzt, és innentől meg az én felelősségem. Amég nem tudja bizonyítani, hogy vagy Liberty Reserven, vagy egy másik bankon keresztül elküldte, addig az ő felelőssége a pénzem. Furcsa módon az összes megbízhatóbb oldal (pl. IMGrill) szó nélkül azonnal elküldte PayPalen a pénzem, mert szintén az ő esetükben is a Liberty Reserve a kifizetés napján már nem volt elérhető, de amikor a kifizetést kértem, akkor még igen. Vagyis az IMGMoney adminja, nicknevén filegrasper, egyszerűen ellopta a pénzem, és a Liberty Reserve-t csak egy mondva csinált indoknak használta fel. Ha valaki tud segíteni, hogy hogyan tudnám visszaszerezni ezt a pént, kérem írjon! Nem tudom, hogy az kivitelezhető lenne-e, hogy a PayPalnek írok, küldök screenshotokat, amik igazolják, hogy nekem van igazam, és kérném, hogy vonják le a számlájáról a pénzt? Ha pedig azt mondaná, hogy én Liberty Reserven kértem a kifizetést, és ezért ő nem hajlandó elküldeni PayPalen, akkor arra kérném, hogy küldjön a PayPalnek egy fizetési bizonylatot, mellyel igazolni tudja, hogy ő elküldte a pénzem valamelyik netbankon keresztül.
Ezért inkább az IMGrill-t ajánlom. Ugyanúgy $5-t fizet ezer megtekintésenként, de legalább sokkal korrektebb az Admin!
Nem feltétlen kell alám regisztrálnod, úgysem kapok érte semmit