http://2harmadhaszon.ucoz.com/

Szerintem nem kell túlreklámozni az oldalt a normális működés érdekében!
Egy nap múlva úgyis kiderül addig meg szűk családi körben a 3$-al belehet indulni, ha mégse akkor segítek egy 5 emberes forgással.
Ha Buy now -ra kattintasz.hoparduc írta:Hogyan kell ide regisztrálni:
Bocs admin, de erre a problémára nem voltam felkészülve ezeket ezeket az infókat találtam! Ha végképp nem megy akkor küld el az adataidat egy felhasználó nevet és az AP email címedet a 2harmadhaszon@gmail.com-ra!Admin írta:Helló!
Az a baj az Ucoz-al, hogy nem tudok rá regisztrálni, mert már regisztrálva vagyok az Ucoz rendszerben a ptcajanlatok@gmail.com címmel.
Ha más gamil-es címmel regelek, akkor abból nem lesz probléma? Mármint a kifizetés remélem nem arra a címre fog menni majd.
Gratula eliz76! Mindjárt megy is vissza az 5$. :ugeek:Eliz76 írta:Nekem sikerultJo otlet volt a Paypal fizetesi lehetoseg.Tettem is be kezdesnek 3$-t
Sok sikert az oldalhoz!
Sikerült. Csak beléptem és így már működik. Köszi.csoroparaszt írta:Bocs admin, de erre a problémára nem voltam felkészülve ezeket ezeket az infókat találtam! Ha végképp nem megy akkor küld el az adataidat egy felhasználó nevet és az AP email címedet a 2harmadhaszon@gmail.com-ra!Admin írta:Helló!
Az a baj az Ucoz-al, hogy nem tudok rá regisztrálni, mert már regisztrálva vagyok az Ucoz rendszerben a ptcajanlatok@gmail.com címmel.
Ha más gamil-es címmel regelek, akkor abból nem lesz probléma? Mármint a kifizetés remélem nem arra a címre fog menni majd.
Ha már tagja vagy az uCoz hálózatnak (van már uNet profilod), azt onnan is tudod, hogy regisztrációkor azt a hibaüzenetet kapod, hogy ezt az email címet egy másik uNet felhasználó használja. Ebben az esetben nem kell regisztrálnod, egyszerűen csak belépsz, mintha már régóta tag lennél. Azt hiszem hogy ez nálam barátként fog megjelenni.
A befizetett összeg 80% bármikor visszaigényelhető abban az esetben ha még nem volt legalább egy sikeres kifizetésed sem. Erre máshol biztos nincs lehetőséged de itt vedd figyelembe ha te kilépsz üres lesz a helyed, amit egy embernek felkel tölteni. Ez a lehetőség akkor is fennáll majd, ha az oldal bármi okból megszűnik!
Eliz76 írta:Ugye ez csak VICC![]()
Elbuktam az osszes penzem![]()
Most akkor....?
Ha tudsz adni moneybookers címet akkor 5 percen belül! 12.80$-tkoporta írta:sajnálom hogy ilyen hamar vége
mikor fizeted vussza a pénzt szukségem lenne rá
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég