Hotfile.com
Hotfile.com
Sziasztok!
Tud valaki valami infót erről az oldalról? Ma beregiztem egy ajánlólink alapján,de semmi értelmeset a világon nem tudok belőle kihámozni! Állítólag a feltöltött fotókért fizetnek,de nagyon kacifántos az egész nekem!

-
- Érdeklődő
Re: Hotfile.com
PTD oldal, azért fizetnek ha letöltenek tőled, nagyon keveset, de hát mégis csak valami!:)frencsy írta:Sziasztok!Tud valaki valami infót erről az oldalról? Ma beregiztem egy ajánlólink alapján,de semmi értelmeset a világon nem tudok belőle kihámozni! Állítólag a feltöltött fotókért fizetnek,de nagyon kacifántos az egész nekem!
A kérdések feltételére külön rovat áll mindenki rendelkezésére:frencsy írta:Sziasztok!Tud valaki valami infót erről az oldalról? Ma beregiztem egy ajánlólink alapján,de semmi értelmeset a világon nem tudok belőle kihámozni! Állítólag a feltöltött fotókért fizetnek,de nagyon kacifántos az egész nekem!
viewforum.php?f=15
Egy-egy kérdés feltételére nem kellene külön topic-ot nyitni.
A kereső használata sok segítséget nyújtott volna, amely még most sem késő.
Köszi a választ! Valószinű Nadint Te sokkal jártasabb vagy itt, láthatod,én még egészen új, ebből kifolyólag jobban ismered a járást! Hely pedig szerintem van bőven topikok nyitására! Nem hinném,hogy én lennék az egyedüli,aki olyant nyitott,ami egyenlőre a kutyát sem érdekli!
Azért próbálok segíteni. A sok elaprózott információ senkinek nem jó, mert nehezíti a teljes körű tájékozódást neked is és mindenki számára.
Ebben tényleg van igazság,bocsika!