A Paypal 60 napra befagyasztotta az oldal számláját, így jelenleg csak a Payza illetve a Liverty fizetési processzorok működnek, emiatt sajnos jelenleg nincsen instant kifizetés, minden kifizetés kézi, tehát várni kell rá!
Jelenleg én is várok egy $5-os kifizetést Payza-ra, ha megjött felteszem a kifizetési bizonylatot!
Üdv.
Egy elég új oldal még, gyakorlatilag még csak előregisztráció megy, mert csak 2013 január 1-én indul majd élesben.
Kinézetre extra igényes, gyakorlatilag mint egy továbbfejlesztett Neobux úgy néz ki.
A script Gen4
Hirdetések, jelenleg napi 4 Fixed standard tagként, és 8 Micro = $0.048/nap
Aki most regisztrál kap Pioneer Membership Bonus-t, amire egyelőre nem nagyon tér ki az oldal, hogy milyen előnyökkel jár, mindössze annyit ír, hogy + prioritást élvez a Pioneer
"You have received Pioneer Status!
You now have additional priority."
Frissítek: a Pioneer 20% engedményt kap az upgradek árából,azt hiszem ezek után megéri most regisztrálni.

(legalábbis annak aki nem kicsiben gondolkozik)
Referrals
Szokásos napi 4 hirdetést meg kell nézni, hogy másnap jutalékot kapj a referralok után.
Standard tag 0.001-et kap minden referral által lekattintott Fixed Ad. után.
Standard tagnak 100 direktje lehet és 200-at bérelhet
(A legmagasabb szinten ez 5000 és 10000)
Memberships
Standard - ingyenes (+ jelenleg Pioneer bonus)
Golden $60/év
Diamond $360/év
Ultimate $780/év vagy $400/félév
Újdonság, hogy az oldalon lehet barátokat gyűjteni a Friends menüpont alatt, ha valakinek tudod a nevét, akkor hozzáadhatod a barát listádhoz. Kapcsolat építésre nem rossz. Más oldalakhoz jól jöhet.
Az oldal jelenleg Prelunch státuszban van, jelenleg nem fizet még! Indulás: 2013.01.01
Az oldal business verified , így a fizetés várhatóan akadozás mentes lesz.
Paypal, Payza, és Liberty Reserve-re hirdeti a jövőbeli kifizetéseket!
Így előjáróban ennyi, aki gondolja nézze meg, szerintem érdemes, egy nagyon igényes és ígéretes oldal a jövőre nézve. Talán így kicsit korai ilyet írni, de ki tudja talán a következő Neobux indulása előtt állunk.