eviaclub írta:Úgy tűnik, megindult a Clickadoo kifizetés. Állítólag lesz Paypal is. Viszont a régi referáltjaim már nem fognak visszajönni, és referált törlésére nincs lehetőség standardként. Na de ki akarna upgradelni éppen itt?
Nem tudom, megéri-e egyáltalán gondolkodni ezen az oldalon. A hozzászólásokat nagyon erősen moderálják. Túl erősen. Ma ezt írtam a fórumukba:
"Látom, megindult a kifizetés. Ez jó, de van egy nagy gondom. A régi referáltjaim már nem kattintanak. Van lehetőség a törlésükre? Vagy várhatóan lesz? Ez nagyon fontos lenne, mert ha beindul az oldal, szeretném hirdetni. "
de szerintem ezt is törölni fogják, mert csak azt tartják meg, ami dicséri őket.
Itt van a linkjük
Nem tudom, hogy a Payment Proofban valódi adatok vannak-e.
Igen úgy tűnik több honfitársunknak is fizettek most, csak hát az, hogy Paypal-ra kértem ki és azóta is ott van függőben az $1.90, azt írja Processing. Talán van két aktív referralom, nem tudom, mert 01.09 óta nem kattintottam, így nem látom azóta kattintottak-e...
Azt sem tudom megtenni, hogy rányomnék, hogy cancel, és hamarosan lesz Payza-m, kikérném oda... de hát nem...
Én inkább azt mondom, hogy foglalkozz a The Bux és más újabb oldalakkal, pl XOXBux, most nagyon beindult..

Két nap alatt 5000+ tag, de vannak más új ígéretes oldalak, is amiknek talán nagyobb jövőjük lesz, mint ennek a...