2013.01.24 Frissítve!
Jelenleg folyamatosan tűnnek el a hirdetések, és most már csak 6 cent körül lehetett lekattintani az oldalon.
Idén már fizetett ki az oldal, de ahogy látható akkor is csúszással, jelenleg én is várok a pénzemre, ha van fejlemény, akkor megírom...

Szóval mit érdemes tudni az oldalról?
Az admint Shawn Brewer-nek hívják.
Az oldal elég friss még, én személy szerint október 23-án regisztráltam, akkor még hirdetés sem volt az oldalon, még nem működött élesben, csak elő regisztráció volt. Ennek keretében sikerült szert tennem egy 3 hónapos Premium tagságra.
Jelenleg minden új tag standard tagságot kap.
Az oldal 2012.október 24 óta működik élesben.
Hogy milyen standardként, arról sajnos nem tudok beszámolni.
Amit tudok, hogy $6 a minimum kifizetés.
Standard szinten nem érdemes sokáig maradni, főleg mivel $1.5 1 hónapra a Premium tagság.
És innentől kezdve azt fogom leírni milyen Premium tagként.
Jelenleg napi 30 hirdetést kapok, az utóbbi napokban ez csak növekedett, korábban volt 25, 26, 28, és most pár napja 30, ebből összesen $0.087 kattintható le, ami elég jó.
Ez alapján kiszámolva refek nélkül 18. nap-on már megtérül a $1.5 és Premiumként $1.5 a minimum kifizetés, az oldal nem von le költséget kifizetésnél!!
Memberships:
Premium - $1.5/hó
Ultra Premium - $2.1/hó - $10/év - $18/Life Time
Referrals:
Számuk nincsen korlátozva.
4 szinten keresztül fizet.
Premium szinten 3%-ot kereshetsz meg a kattintások után. (mind a 4 szinten!!!)
Ultra Premium szinten 6% (mind a 4 szinten!!!)
PTP
Fizetnek azért is, ha reklámozod a reflinked.
Premiumkként $0.00005 amit kapok egy megtekintésért
Tehát $1-hoz 20.000 megtekintés kell ezen a sztinten.
Ultra Premium szinten többet fizet asszem a dupláját.
Egyéb extrák Ultra Premium szinten
2% Bonus Of Referral's Purchases
5% Bonus When Referrals Upgrade
Kifizetés!!
Standard $6
Premium $1.5
Ultra Premium ?? Valószínűleg ugyan annyi, mint a Premiumnál, nem ír különbséget.
Amit fontos, hogy csak verified Paypal vagy Payza account-ra fizet, és kifizetés előtt szükséges egy minimális befizetés, hogy ellenőrizzék az account létező, egyébként nem fizetnek.
Ebbe futotam bele én is, sajnos az angolom nem valami jóm így csak az adminnal való levelezésben esett le ez, ezért 1 hétig pending-ben volt a kifizetésem, más ne járjon így.
Kifizetésnél nem von le költséget, de befizetésnél tesz rá! Nekem $0.57-tel terhelte a $0.4 befizetésem, amiből 1000 banner megjelenést vettem.
A befizetés után rögtön jött a kifizetésem is.

A kifizetés ténye az oldalon is megtekinthető, alul a payment proof-nál, ahol az eredeti 11.18-i kikérés dátumával írja, nem a mai dátummal. ID 15
Szóval az oldal fizet, lehet valakinek ez kicsit körülményesnek tűnhet, viszont olcsó, és jól fizető oldal, én személy szerint örülök, hogy anno ráakadtam!

Sok sikert mindenkinek aki belevág!