Hajrámodern2141 írta:
1st withdraw
Instant természetesen!
Nekem ispitypang00 írta:ma is instant fizetett
Szia!jerdei írta:Regeltem én is és be is fizettem, egyetlen dolog bosszant, hogy 1 nap csúszással kapom meg a hozamom! Elvileg ugye naponta járna x összeg, de én ezt aznapra nem, csak másnap kapom, szóval el van csúszva a dolog, de legalább tényleg instant fizet
Ha tudtok még ilyen oldalt tegyétek fel, érdekel!
Igen magyarok regisztráltak, de senki nem fizetett be. Elvileg (szerintem) csak itt található meg a linkem, és azért is kérdeztem, mert tudtommal itt be is fizetnek az új tagok. Most vagy nem adnak ref jutit, vagy csak így járunkmukkencs12 írta:Én alám ma 2 ember regisztrált de nem fizettek beAz egyik egy arab csávesz lehet a másik egy magyar. Egyébként nem hiszem,hogy az oldal generálna alád embereket. Nincs belőle hasznuk. Amúgy nekem is kimaradt egy nap. Szerintem egy info-ról lemaradtunk
Te alád magyarok regiztek Laci?
Oké! Én is mukkencs12-höz csatlakoztam annopitypang00 írta:én befizetem 9,8 dollárt és innen regisztráltam
My Referral Information
Total Referrals 0
Active Referrals 0
Upline mukkencs12
Laccy írta:Szia!jerdei írta:Regeltem én is és be is fizettem, egyetlen dolog bosszant, hogy 1 nap csúszással kapom meg a hozamom! Elvileg ugye naponta járna x összeg, de én ezt aznapra nem, csak másnap kapom, szóval el van csúszva a dolog, de legalább tényleg instant fizet
Ha tudtok még ilyen oldalt tegyétek fel, érdekel!
Megkérdezhetem, hogy ki alá regisztráltál?
Csak azért kérdezem, mert elvileg jött az én linkemen 4 ember, de senki nem fizetett be.
Ez most vajon igaz, vagy csak sumákol az oldal?
A program fizet rendesen és instant, de nekem egyik nap kimaradt...
Nem tudom mi történhetett. De eddig ez a legjobb HYIP!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég