Ezt a beírást a ning fórumról másoltam ki:
"Na akkor, hogy leszálljunk egy kicsit a földre emberek; (a reményt nem kell elveszteni), az új duplázós oldalak infoit cashnet hírlevelére feliratkozottak kapják... Ő mondja meg hol az új oldal stb... 1 a gond; cashnet csapata: gotcash, moneyrotator, recipes4wealth, ckmiller, setmefree , meg persze maga cashnet is... (vannak még, csak ezek a jelentősebb alakok, akik mindenhol feltűnnek)... Egyszóval; lényegtelen, hogy cashnet vagy emberei csinálják ezeket az oldalakat, vagy egész nap a gép előtt görnyed és keres 1-1 újabb ilyet... Ő és emberei telipakolják ezt, pl. lásd most 50es... mondjuk bepakol 10 db 50-est...keres rajta kezelési költségeket levonva kb. 450-et később... TI CSAK AKKOR KAPJÁTOK MEG AZ EMAILT, HOGY MI AZ ÚJ OLDAL címe, mikor ők már telipakolták, ti/mi (én is benne vagyok 1-2 ilyenben), csak a bábok vagytok, hogy kipörgessétek őket... ezt kell felérni ésszel... Na most ezt nekünk fordítva kéne megcsinálni, 4-5 ilyen oldalt telepakolnánk és szólnánk (nem nekik, ők nem olyan hülyék h visszafelé csinálják), hogy hopp gyertek, új oldal, most még gyorsan kipörög... Ez az egész egy előre eltervezett csalássorozat...

Hogy mi az a cashnet, én sem tudom. De sok igazság lehet ebben a hozzászólásban.
Vélemény