Ma indult ez a szépen kidolgozott nTeN típusú oldal!
Klikkek értéke: 0.01$
4 reklám egy napra!
Instant fizet!
Pénz kikérés lehet: Payza, Liberty Reserve számlákra!
Az első 1000 felhasználó ingyen Pioneer tagságban részesül!
Regisztráció:

Hello
- we suffer a lot from cheaters specially from China, Hungary and Vietnam. We know that not all members from these countries are cheaters, but we can't filter them. So, Members from these countries are required to invest money to cashout.
TOS
9.5. All suspended accounts will have all their balances reset, all referrals taken away and no refunds will be given.
9.6. All suspended accounts will be archived and you cannot register using the same username or email addresses.
Én is ezt hallottam Eciaclub-tól.Lacoka80 írta:Én úgy tudom az összes magyart kitiltották.
Tiltott országok listájára kerültünk.
Nos igazad van, abban, hogy fekete listára kerültünk néhány PTC oldalon. Viszont, ha megnézed amit az admin be linkelt ott le van írva hogy egyes országok tagjainak, köztük nekünk is kötelező lett volna a befektetés. Tegnap benéztem a Tedbux fórumra, és ott van még magyar, de ő be is fektetett, ha jól emlékszem golden tagsága van.detros írta:Én is ezt hallottam Eciaclub-tól.Lacoka80 írta:Én úgy tudom az összes magyart kitiltották.
Tiltott országok listájára kerültünk.
Igen, ez lett volna a helyes megoldás. A PTC-knél ez már csak így megy, pl. mióta az eszemet tudom, szegény kínaiakat minden oldalon kötelezik a befektetésre. Remélem a magyarok nem jutnak erre a sorsra.Admin írta:Azzal egyet értek, hogy a csalókat ki kell tiltani, de az általánosítással nem...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég