---> Tripplebux- MEGSZŰNT
---> Tripplebux- MEGSZŰNT
Ez a PTC 1 hirdetésért 0.25$-t fizet!
Rengeteg hirdetés van rajta!
5$-t fizet ki most mindenki aki regisztrál ajándékba kap prémium tagságot és 2$-t a számlájára!
Link: http://www.tripplebux.com/?ref=bestfmc
Rengeteg hirdetés van rajta!
5$-t fizet ki most mindenki aki regisztrál ajándékba kap prémium tagságot és 2$-t a számlájára!
Link: http://www.tripplebux.com/?ref=bestfmc
Re: ---> Tripplebux! WOW! :D
elég gáz, hogy a befizetésre csak 110%-ot ad vissza premiumnak, rendes oldalakon 125% szokott lenni..
ráadásul, ha befizetek 10$-t akkor ugye 11$ lekérhető, de az oldal számol kezelési költséget és csak 9.90$ fog jönni, nem is szólva arról, hogy payza vagy stp is további költségeket von le... ugyanis csak erre a 2 számlára kérhetsz ki pénzt..
okos...
ráadásul, ha befizetek 10$-t akkor ugye 11$ lekérhető, de az oldal számol kezelési költséget és csak 9.90$ fog jönni, nem is szólva arról, hogy payza vagy stp is további költségeket von le... ugyanis csak erre a 2 számlára kérhetsz ki pénzt..
okos...
Szia ... hát igen de azt vedd figyelembe hogy 0.25$/hirdetés még nem tudom fizet e remélem fog bár vannak kifizetési bizonylatok októberben... 
Egy próbát megér ha meg fizet az csak jó!
Sok Sikert hozzá!

Sok Sikert hozzá!
csak befizetés után fizet ki, ha nem fizetsz be nem fog kifizetni, egyébként ha utána nézel már panaszba tették az oldalt. Mondjuk havi 299$-ért 500% a kifizetés
, ja és manuális.

Úgy látom nem érted, minek fizessek be, ha kevesebbet kapok vissza??bestfmc írta:Szia ... hát igen de azt vedd figyelembe hogy 0.25$/hirdetés még nem tudom fizet e remélem fog bár vannak kifizetési bizonylatok októberben...
Sok Sikert hozzá!
tőlem akár 1 cent is lehet, de ez az összeg túl nagy ahhoz, hogy stabilan megmaradjon az oldal, az ilyen oldalak mind scam-ek... mennek 1-2 hétig és kész...
Értelek ... ja köszönöm az infókat róla mindenki nevében!
Akkor erre ne regisztráljon senki!
Akkor erre ne regisztráljon senki!
Sziasztok!
Ma néztem be ide először és az előbb regisztráltam is, mert láttam, hogy furcsa dolgokat írtok.
Nem értelek benneteket. A betett pénz, mondjuk 10 dollár 110 %-át veheted ki - most figyelj! - N A P O N T A ! ! !
Igen, van belőle levonás, én a kikért 11 dolláromból 9,90 dollárt kaptam az internetes számlámra.
Holnap megint, holnapután megint. Ha ezt mindennap megteszem, akkor 30x9,90=297 dollárt kapok havonta !
Ehhez jön még a munkatársak után járó jövedelem, ami megsokszorozza ezt a pénzt !
Vannak 10 dollárnál nagyobb csomagok is, ezt a már MEGKERESETT pénzből vehetem meg.
Nem érdekem benneteket meggyőzni, mert már máshoz vagytok csatlakozva. De előbb tanuljátok meg a rendszert, azután tegyétek "közkinccsé"..............
Sok sikert kívánok Nektek!
Ma néztem be ide először és az előbb regisztráltam is, mert láttam, hogy furcsa dolgokat írtok.
Nem értelek benneteket. A betett pénz, mondjuk 10 dollár 110 %-át veheted ki - most figyelj! - N A P O N T A ! ! !
Igen, van belőle levonás, én a kikért 11 dolláromból 9,90 dollárt kaptam az internetes számlámra.
Holnap megint, holnapután megint. Ha ezt mindennap megteszem, akkor 30x9,90=297 dollárt kapok havonta !
Ehhez jön még a munkatársak után járó jövedelem, ami megsokszorozza ezt a pénzt !
Vannak 10 dollárnál nagyobb csomagok is, ezt a már MEGKERESETT pénzből vehetem meg.
Nem érdekem benneteket meggyőzni, mert már máshoz vagytok csatlakozva. De előbb tanuljátok meg a rendszert, azután tegyétek "közkinccsé"..............
Nos akkor aszem te nem látsz tisztán!dora írta:Sziasztok!
Csakis a "kedvedért" most reggeltem az említett oldalra. Naponta kifizetés? Pajti valamit elnéztél. 10 napnak kell eltelnie 2 kifizu között!! Arról nem is beszélve hogy nincs is olyan megvehető "rang" amely lehetővé tenné a napi kifizetést.
Sőt a pénzt a belső egyenlegeden nem tudod mozgatni AB-ről PB-re. Bármit is akarsz venni az csak befizetéssel lehetséges.
De megsúgom neked azt is hogy az oldal bár még csak 7 napos de a scam detektor így is kockázatosnak jeleníti meg. S bár az oldal beállítások amerikai "tulajdonra" mutatnak ezzel ellentétben nagyon valószínű a fülöp-szigeteki irányítás.
A másik pedig amire azért figyelj oda légyszíves!
Az itt lévők jó része nem ma kezdte a PTC-t. Megsúgom én se. Így hidd el a "rendszer megtanulásán" már rég túl estünk.
Azon túlmenően az előbbi írásod alapján talán még egy éve sincs annak hogy foglalkoznál a PTC-vel. Én viszont már akkor is ezt csináltam amikor a neo még csak gondolat foszlány sem volt.
Így hát ha megkérhetlek előbb tanuld meg a rendszert s csak azután oszd az észt.