Bigbeachhits: kifizetés 5$-tól

Boomingwebsitetraffic: kifizetés 10$-tól
Az első friss kifizetés instant:
Nem a credited váltod át , ha nem 35 oldalanként a logikai kérdés helyes megválaszolása után ad 2centet ill. a küldött mailek 0.003cent per darab, / napi 10-15/ adódik össze s ha elérted a 10$ fizet ki automatikusan.Sanders írta:Topsurfer-höz valami leírást tudsz adni?
Crediteket hogy tudom átváltani pénzre?
100-102 oldalanként 4db nagy betűt kell meg adni az ellenőrző lapon, ha jó akkor a tagságnak megfelelő cent kerül jóváírásra.joke75 írta:Ezt a boomingwebsitetraffic-ot megérné valamelyik kisebb tagsággal csinálni,egyáltalán miből lehet itt pénzt keresni?
Köszi az infót.klassz70 írta:Igen 10$, viszont fizet s a többi oldala is. Én úgy csináltam, mikor átléptem a 10$-t, befizettem az 1.99$ tagságit s másnap már ki is fizetett. Lesznek promók, most pl. ha 25-28 között 1000 oldalt surfölsz akkor 10centet ad ill. kisorsolnak 1x10$-t, amit instant utalnak a PayPalra. Úgy néz ki most már lesznek ilyen promók is. Havonta az oldalon gyűjtött booming pontokból sorsjegyet vehetsz és $-t nyerhetsz. Én már nyertem többször is.
Hát nem tudom,a fő gondom az a szörfölésnél,hogy folyamatosan azt írja ki hogy rosszra nyomtam pedig nem,aztán soha nem használtam semmilyen automata izét sehol se,nemhogy itt,egy oldalt reklámoztam az is a Fastcashmega,amii ugye egy hibrid befektetős oldal,amit szerintem nem tilt,az e-mail címre pedig már próbáltam írni rögtön azután ahogy kizárt,de a g-mail a címet nem ismerte fel,így el se küldte,ugyhogy most meg vagyok lőve.klassz70 írta:joke75, nekem is előfordult már, hogy rosszra kattintottam, de nem függesztett fel. Véletlenül nem olyan oldalt reklámoztál.ami sérti a TOS-t ? Vagy nem futott más célból automata klik progi amit bezavarta az oldalt? Ezen a mail címen kérdezz rá mi a probléma: admin@boomingwebsitetraffic.com
Érdekes nekem működik az email cim. A lényeg meg írtam a problémádat s 15perc alatt válaszolt is az admin, s már feloldotta a felfüggesztésedet, amit én is látok a neved mellett. Privát üzenetben küldöm a válaszát s mielőtt surfölni kezdenél olvasd el.joke75 írta:Hát nem tudom,a fő gondom az a szörfölésnél,hogy folyamatosan azt írja ki hogy rosszra nyomtam pedig nem,aztán soha nem használtam semmilyen automata izét sehol se,nemhogy itt,egy oldalt reklámoztam az is a Fastcashmega,amii ugye egy hibrid befektetős oldal,amit szerintem nem tilt,az e-mail címre pedig már próbáltam írni rögtön azután ahogy kizárt,de a g-mail a címet nem ismerte fel,így el se küldte,ugyhogy most meg vagyok lőve.klassz70 írta:joke75, nekem is előfordult már, hogy rosszra kattintottam, de nem függesztett fel. Véletlenül nem olyan oldalt reklámoztál.ami sérti a TOS-t ? Vagy nem futott más célból automata klik progi amit bezavarta az oldalt? Ezen a mail címen kérdezz rá mi a probléma: admin@boomingwebsitetraffic.com
Köszönöm itt is a segítséged,sikerült.klassz70 írta:Érdekes nekem működik az email cim. A lényeg meg írtam a problémádat s 15perc alatt válaszolt is az admin, s már feloldotta a felfüggesztésedet, amit én is látok a neved mellett. Privát üzenetben küldöm a válaszát s mielőtt surfölni kezdenél olvasd el.joke75 írta:Hát nem tudom,a fő gondom az a szörfölésnél,hogy folyamatosan azt írja ki hogy rosszra nyomtam pedig nem,aztán soha nem használtam semmilyen automata izét sehol se,nemhogy itt,egy oldalt reklámoztam az is a Fastcashmega,amii ugye egy hibrid befektetős oldal,amit szerintem nem tilt,az e-mail címre pedig már próbáltam írni rögtön azután ahogy kizárt,de a g-mail a címet nem ismerte fel,így el se küldte,ugyhogy most meg vagyok lőve.klassz70 írta:joke75, nekem is előfordult már, hogy rosszra kattintottam, de nem függesztett fel. Véletlenül nem olyan oldalt reklámoztál.ami sérti a TOS-t ? Vagy nem futott más célból automata klik progi amit bezavarta az oldalt? Ezen a mail címen kérdezz rá mi a probléma: admin@boomingwebsitetraffic.com
Szerintem ugyan ez a gondod van a hotwebsitetraffic-nál is. A surf oldalaknál be lehet állítani a surf stílusát, a legmegfelelőbb a Classic Surfbar.
Látom, "Unverified" vagy esetleg a spamok között nézd meg a megerősítő levelet. Gmail fiókra regisztráltál ?ignaczsanyi írta:Tegnap regisztráltam a Big Beach Hits és a FroggyHits oldalra,de még nem jött e-mail a regisztáció megerősítéséhez.
Ez mindig napokig tarthat,vagy csak velem történt meg?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég