Felmina Alliance! Öreg de még mindig fizet!
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Felmina Alliance! Öreg de még mindig fizet!
FELMINA
Napi 1-1.6% kamat a befektetett pénzedre. A napi kamatot ki is veheted minden nap,vagy hagyhatod bent és a kamatos kamat elvén tovább kamatozik neked. Az oldalon láthatsz egy Calculator nevű menüpontot. Ezzel ki tudod számolni mennyi idő alatt mire számíthatsz.
A következő fizetési processzorokat fogadja el az oldal: Liberty Reserve, Perfect Money, Egopay, Banki átutalás (csakis 200$ feletti összegnél)
Személy szerint jobban megbízok ezekben a programokban,mint az 7-8 napos HYIP oldalakban. Nekem ez az oldal már sokat bizonyított. Remélem másnak is csak ilyen jó tapasztalatai lesznek.
Regisztrálni itt tudsz:
http://www.felmina.com/?ref=mukkencs12
Facebook oldala:
https://www.facebook.com/Felminacom?ref=ts
HYIP monitor:
http://www.allhyipmonitors.com/details/ ... om?final=1
Napi 1-1.6% kamat a befektetett pénzedre. A napi kamatot ki is veheted minden nap,vagy hagyhatod bent és a kamatos kamat elvén tovább kamatozik neked. Az oldalon láthatsz egy Calculator nevű menüpontot. Ezzel ki tudod számolni mennyi idő alatt mire számíthatsz.
A következő fizetési processzorokat fogadja el az oldal: Liberty Reserve, Perfect Money, Egopay, Banki átutalás (csakis 200$ feletti összegnél)
Személy szerint jobban megbízok ezekben a programokban,mint az 7-8 napos HYIP oldalakban. Nekem ez az oldal már sokat bizonyított. Remélem másnak is csak ilyen jó tapasztalatai lesznek.
Regisztrálni itt tudsz:
http://www.felmina.com/?ref=mukkencs12
Facebook oldala:
https://www.facebook.com/Felminacom?ref=ts
HYIP monitor:
http://www.allhyipmonitors.com/details/ ... om?final=1
Re: Felmina Alliance! Öreg de még mindig fizet!
Csak 180 napos lekötés van? Csak mert a calculátor enged bármennyi napot beírni.
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Kétféle lekötés van. Az egyiknél "BASIC COMPOUNDING OPTION" a napi hasznot minden nap kiveheted, feltéve ha eléred a minimum kifizetést, a másiknál "ENHANCED COMPOUNDING OPTION" csak a lekötött idő után tudod kivenni a hasznot. A fix lekötés lehet 90-135-180 napos és több napi százalékot hoz (Alapból 1%-ot kamatozik a pénzed).
A 90 napos fix lekötésnél kapsz a betett pénzedre napi 1,2% kamatot a 135 naposra kapsz napi 1,3%-ot és a 180 naposra kapsz napi 1,4%-ot. Csak a munkanapokon van kamat (H-P).
A Calculator-t pedig így kell használni:
BASIC COMPOUNDING OPTION "Nem fix lekötés"
Principal Amount: Az összeg amit be fizettél (vagy be szeretnél fizetni)
Days: Ha ide beírod a napot megtudhatod hogy xy idő múlva mennyi lesz a pénzed.
Compounding Rate: Itt tudod beállítani a visszaforgatási arányt.
ENHANCED COMPOUNDING OPTION "FIX lekötés"
Term (days): Itt tudod megnézni hogy 90-135-180 napos lekötés után mennyi pénzed lesz
Azért jó a calculator mert megtudod nézni hogy mire számíthatsz. Reméljük még jó sokáig fog működni ez a dolog.
A 90 napos fix lekötésnél kapsz a betett pénzedre napi 1,2% kamatot a 135 naposra kapsz napi 1,3%-ot és a 180 naposra kapsz napi 1,4%-ot. Csak a munkanapokon van kamat (H-P).
A Calculator-t pedig így kell használni:
BASIC COMPOUNDING OPTION "Nem fix lekötés"
Days: Ha ide beírod a napot megtudhatod hogy xy idő múlva mennyi lesz a pénzed.
Compounding Rate: Itt tudod beállítani a visszaforgatási arányt.
ENHANCED COMPOUNDING OPTION "FIX lekötés"
Term (days): Itt tudod megnézni hogy 90-135-180 napos lekötés után mennyi pénzed lesz
Azért jó a calculator mert megtudod nézni hogy mire számíthatsz. Reméljük még jó sokáig fog működni ez a dolog.

-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Igen csak 180 nap a maximum lekötés.laladani írta:Csak 180 napos lekötés van? Csak mert a calculátor enged bármennyi napot beírni.
jó oldalnak tűnik, lassan bele is fogok 
180 napra lekötni 20 dollárt, hmm nem rosz összeget mutat a kalkulátor

-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Szerintem ez tényleg jó oldal. A facebook oldalukat kb 1 hónapja 4400 ember like-olta ma ha megnézed 5913-nál tartanak. Minden hyip oldal addig működik jól amíg az emberek befektetnek és érdeklődnek utánuk. Hát itt még igencsak akadnak befektetőknagygeri írta:jó oldalnak tűnik, lassan bele is fogok

Regisztráltam alád, bele is vágok majd hamarosan csak váltásra várok.
Te mennyi időre tetted be a pénzed? Én 135 naposon gondolkodom
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
nagygeri írta:Regisztráltam alád, bele is vágok majd hamarosan csak váltásra várok.
Hello! Alám tuti nem regiztél,mert nekem nem jelentél meg a reffeim között

Én a pénzem kicsit kockáztatva tettem be. Én a 180-as lekötést választottam

Ha nem akkor rátudok hogy ez van. Szerintem akkor is megéri ha nem kötöd le a pénzed. Akkor is napi 1% nem rossz.
Ja és mivel kamatos kamat elvén működik az oldal így szép kis tőkévé tud alakulni akár 20 dollár is

Gondold át hogy neked melyik érné meg? Sok sikert

:O pedig itt csak a te linked van, na bocsi akkor de már nem regelek újra :/ meghívó linket amúgy hol találom? csak a bannert találtam meg vagy azt hogy elküldeni valakinek emailben
sok sikert a 150 dolcsis befektetésedhez, az már tényleg szép összeget hozna, reméljük bőven kitart addig az oldal
sok sikert a 150 dolcsis befektetésedhez, az már tényleg szép összeget hozna, reméljük bőven kitart addig az oldal

-
- Kezdő
- Kapcsolat:
nagygeri írta::O pedig itt csak a te linked van, na bocsi akkor de már nem regelek újra :/ meghívó linket amúgy hol találom? csak a bannert találtam meg vagy azt hogy elküldeni valakinek emailben
Megértem ha nem akarsz újra regelni

Your Personal Referral Link is: xy
Köszi a jókívánságot! Neked is sok sikert!
Szerintem is nagyon biztató oldal.
És most 10 dollár bónusszal lehet regisztrálni. Ehhez kódot kell kérni attól, aki alá regelni akarsz. Ha valaki gondolkodik a regisztráción, kérhet kódot a téma nyitójától, vagy akár tőlem is. Persze ha tőlem kér, cserébe alám regisztráljon.
Persze lehet, hogy nem is lehetne máshogy, mert a kódokat tagonként generálják. És még valami. A 10 dollár bónusz csak akkor fog hozamot termelni, ha legalább saját 10 dollárt is befektetsz. Mivel pofátlanság lenne ide kitenni a ref linkemet, aki esetleg alám regisztrálna, keressen meg mailben.

-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Szerintem is nagyon jó oldal! Én már 500$ egyenleggel rendelkezem 149 dollárból!