kiváncsi vagyok...
Igen, csak akkor vonják le, amikor elutalják. (Addig meggondolhatod magad, hagynak rá esélyt)Sanders írta:kikértem pénzt stp-re, ki is küldte a mail-t, verify-ztem
most még mindig ott a pénz a belső egyenlegen, viszont le tudom mondani withdraw menübe
ha majd elutalják stp-re akkor vonják le belsőről?
Még nem, a régi szerint lehet még kikérni, és az összeg továbbra is ott marad a kifizetésig.pborisz írta:De most valamelyik nap azt írták, hogy változtattak a kifizetéseken és a kiutaláskor már annyival kevesebb látszik a számlán. Sőt már az összeget is meg lehet adni, nem csak kiválasztani.
Nekem viszont még mindig nem érkezett meg a pénz, hiába írta azt ez a szemét, hogy elküldték
Kérj újra! (én háromszor kértem, mire egyszer megjött)bbrigi írta:Én is kértem kódot, de nem kaptam meg. Ja, meg a pénzem sem június 15 óta.
Befizetni lehet vele. Payzaról fizettél be?pborisz írta:Tudja valaki, hogy miért nem lehet Payza-ra pénzt kikérni?
Eddig is ide kértem ki. De most csak a PayPal és STP van a legördülő menüben.venci95 írta:Befizetni lehet vele. Payzaról fizettél be?pborisz írta:Tudja valaki, hogy miért nem lehet Payza-ra pénzt kikérni?
Én 23.-án még tudtam kikérni. Korábban is ide kértél ki?
Due to recent DDoS attacks and many multiple account violations and fraudulent orders, waiting time at the moment is around 20 business (Mon-Fri) days.
If you don't receive your payment till September 12th, reopen this ticket to get you request forwarded to billing manager.
We apologize for this delay.
Thanks
Szia!Sanders írta:én 26án kértem ki, tel számot két nappal később verifikáltam, kiváncsi leszek mi lesz
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég