Én 07.09-én kértem ki, szerintem majd írok a nevedben is, a múltkor is segített egy megfelelő emil a megfelelő személynek.csari írta:06.15-én kikértem 3 dolcsit, de még nem érkezett meg. Szerintetek írjak?

Én 07.09-én kértem ki, szerintem majd írok a nevedben is, a múltkor is segített egy megfelelő emil a megfelelő személynek.csari írta:06.15-én kikértem 3 dolcsit, de még nem érkezett meg. Szerintetek írjak?
Most küldött 2 centet !joke75 írta:Ez az oldal se fizet jobban mint a többi,már tele kezd lenni a hócipőm azzal,hogy pár dollárokat hetekig tartson kifizetni,ez már komolytalan,hogy állandóan írogatni kelljen néhány nyamvadt dolcsiért![]()
De nem a számládra, vagy igen?nadint írta:Most küldött 2 centet !joke75 írta:Ez az oldal se fizet jobban mint a többi,már tele kezd lenni a hócipőm azzal,hogy pár dollárokat hetekig tartson kifizetni,ez már komolytalan,hogy állandóan írogatni kelljen néhány nyamvadt dolcsiért![]()
Természetesen nem a számlámra. Bocs, ha félreérthető voltam !csari írta:De nem a számládra, vagy igen?nadint írta:Most küldött 2 centet !joke75 írta:Ez az oldal se fizet jobban mint a többi,már tele kezd lenni a hócipőm azzal,hogy pár dollárokat hetekig tartson kifizetni,ez már komolytalan,hogy állandóan írogatni kelljen néhány nyamvadt dolcsiért![]()
Nem mostanában, lásd fentebb... De szólhattál volna hamarabb, akkor ma te is megkaptad volna...joke75 írta:Ti mikor kértétek ki a pénzt,mert én már nem emlékszem,a múlt homályába vész
Köszönöm zotyo ha rákérdezel az én ügyemre is,ha már úgyis "jóban" vagy az adminnalbogyozotyo írta:Nem mostanában, lásd fentebb... De szólhattál volna hamarabb, akkor ma te is megkaptad volna...joke75 írta:Ti mikor kértétek ki a pénzt,mert én már nem emlékszem,a múlt homályába vész
Furi egy oldal ez, de a lényeg, hogy fizet... Majd szólok a te ügyedben is, egy kis türelem!
Úgy tűnik kell egy nemzetközi összekötő ehhez az oldalhoz...
Örülök!nerika58 írta:Bogyozotyo!
Köszönöm a közreműködésedet, megkaptam a pénzt.
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] valamint 2 vendég