A mai osztalékok :
BuxJunction : 0,41 %
BuxifYv2 : 0,21 %
Most látom, hogy a BuxifYv2 tegnap kétszer adott osztalékot. A második is majdnem annyi volt, mint az első !

Nekem július 29-én fizetett utoljára belőle.sweeney todd írta:mi van a bj old commission-jaival? nekem 06.25 óta nem fizetik ki.
és ténylegnadint írta: A BuxifYv2 ma is számolt délutáni osztalékot is, kíváncsi leszek az éjszakaira !
Gondolom karcsú a kassza... Ezért írták át a ToS-ban 365 napra a kifizetési határidőt...sweeney todd írta:mi van a bj old commission-jaival? nekem 06.25 óta nem fizetik ki.
Üdvözlünk a csapatban.laladani írta:Sziasztok
Én pár napja regeltem mindkét oldalra és nem teljesen világos hogyan is kell csinálni. Ha jól vettem ki egyelőre nem érdemes upgradelni, mivel az account balancom még nagyon kicsi (7 ill.12$) és ez után kapom az osztalékot, amit nem értek. Befizetek 10$-t és a klikkelések után nap mint nap nő a cashout-om vagy a klikkelésért kapott összeg megy az account balancba és annak a bizonyos százalékával nő a casout, és mennyivel naponta? Szóval sok a bizonytalan dolog és azt sem tudom hol lehet e-maileket megnézni??
Ha valaki tömören és érthetően leírná a stratégiát és persze hogy mikor is érdemes már upgradelni és érdemes-e renteket venni, nos annak nagyon megköszönném:)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég