csoroparaszt írta:Hoparduc én olyan nyugodt vagyok mint egy tál kocsonya ennél nyugodtabb már csak akkor leszek ha az először befektetett 4 dollár visszaforog aminek ma van a 4. napja. Ennek okán tegnap újabb 8 dollárt raktam be gondolván arra hogy a 4$ haszna már úgyis úton van hazafelé!
bakker nagyon megnőtt a sor nem tom mi van de lassan 3 napja h befizettem és még mindig nem látom a nevem sehol sem.
Az ideg visz el ettől az oldaltól bakker.
A hírek szerint a 3-as és a 64-es sort összevonták és betették a 8-asba
Megint biztos a sor végén vagyok
Majd Mikulásra ideér a pénz vagy karácsonyi ajándék lesz
Én reggel láttam nyoklet meg a ptcajánlatok nevét is a sorban (8-as),de amikor legközelebb frissíttettem már teljesen más nevek voltak bent (rá kb 10perc) és ahogy nyoklet írta pénzt azóta se kapott...most meg ahogy figyelgettem kb félóra alatt kb 2 új ember jelent meg a 125ös lista legalján...Este 6 kor lesz nekem is kereken 3 napja,hogy bent vagyok 6 opcióval,hát jó lenne nem elbukni mind a 60 dollárt (jövedelemmel ugye 96-ot). Kár hogy nincs olyan emotikon amikor a kis smiley tövig rágja a körmeit,vagy akár lerágja a saját fejét
lololala10 írta:Én reggel láttam nyoklet meg a ptcajánlatok nevét is a sorban (8-as),de amikor legközelebb frissíttettem már teljesen más nevek voltak bent (rá kb 10perc) és ahogy nyoklet írta pénzt azóta se kapott...most meg ahogy figyelgettem kb félóra alatt kb 2 új ember jelent meg a 125ös lista legalján...Este 6 kor lesz nekem is kereken 3 napja,hogy bent vagyok 6 opcióval,hát jó lenne nem elbukni mind a 60 dollárt (jövedelemmel ugye 96-ot). Kár hogy nincs olyan emotikon amikor a kis smiley tövig rágja a körmeit,vagy akár lerágja a saját fejét
lehet h megszopattak és faszán elénk pakolták akik előttünk fizettek be a másik sorokba
Lassan ment a 3-as és a 4-es sor, mindenki inkább a 8-asba fizet be.
Az admin ezért csoportosította át a sorokat, hogy mindenki hamarabb megkapja a pénzét.
Ne várjon sokáig.
Nekem jelenleg 50 dolcsim pihen bent a dollarm. oldalán.
Ha most elkezdünk pánikolni és senki nem fizet be, akkor nem is fog soha kipörögni egyikünké sem.
A rendszer csak néha vagy alig-alig működik,így aztán nem is csoda,hogy az elmúlt 4 órában összesen 6 ember lépett ki a 8 dolláros sorból(míg 2 napja óránként 100-asával léptek ki) a befizetés a fórumon,ahogy olvasgatom ráadásul nem is mindig sikerül, a 3$+64$-sorok mindenféle hivatalos magyarázat nélkül eltűntek +ehhez hozzávesszük,hogy a te kezdeti kifizetéseid (24-36 órás) nálam jelenleg úgy tart 70 óránál,hogy kifizetés még nem történt (ref számom korábbi mint a neked soron követező,így még azt mondom,hogy talán van esély,remélhetőleg+100órán belül),de ezek után erre az oldalra befizetni nem pánikolás csupán realitás.
Egy-két nap alatt megtriplázódott a létszám és nem birja a szerver.
Csak megoldják előbb-utóbb.
Nem voltak ezek felkészülve ekkora rohamra.
Én bízom hogy lesznek kifizetések, ne adjuk fel. Nekem is 50 dolcsi bánja ellenkező esetben.
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'doodlebutt'@'208.109.78.120' (using password: YES) in /home/content/e/v/a/evan1993/html/utils.php on line 12
Could not connect to database. Try later
Ezt nem értem két napja meg 4.4$ jött ki ma mar 5.71$re a befektetés.
Direkt kikértem a ptcref pénzem és igy van 5,03om ap-n de az nem elég.
Most ez is scam vaagy mi van?
Valaki leirná hogy is mukodik?
Köszi