ProfitClicking - MEGSZŰNT !
Re: JSS-Tripler, JustBeenPaid
Szintén zenész. Én vasárnap óta próbálom.
Pénzkereset az interneten - Növeld bevételeidet https://t4eo.com/
sziasztok!
Most tesztelem a fizetési processzorokat
nekem sikerült kikérni 22-én egopay-ra ma érkezett meg a pénz 46$ -ból 0.71$ a levonás 45.29$ írt jóvá
2012-07-25 00:17:28 Received From owner@justbeenpaid.com Completed $46.00 $-0.71 $45.29
https://www.egopay.com/?15584
Az STP-re 23-án kértem ki de nincs érvényesítve a számlám és ezért írta a JSS most függőben tartja a kifizetést
Most tesztelem a fizetési processzorokat
nekem sikerült kikérni 22-én egopay-ra ma érkezett meg a pénz 46$ -ból 0.71$ a levonás 45.29$ írt jóvá
2012-07-25 00:17:28 Received From owner@justbeenpaid.com Completed $46.00 $-0.71 $45.29
https://www.egopay.com/?15584
Az STP-re 23-án kértem ki de nincs érvényesítve a számlám és ezért írta a JSS most függőben tartja a kifizetést
babmar, hány óra felé tudtál kikérni? egora és STP-re?
-
- Új tag
- Kapcsolat:
En már ma hatodik napja probalok kivenni de hiába.
Csak a szokásos sorry!
Mind a négy processoron fojamatosan probálom,van hogy ki is nyitja valamelyiket de miután beírom az osszeget és rákatt.a submit-ra megint csak kidobja a sorry szoveget.
Fuj már rendesen utálom ezt az oldalt!
Itt-ott ad valamit valakinek de ennyi az egész.Ugy látszik,hogy kifogyoban a pénztárcájuk!
Csak a szokásos sorry!
Mind a négy processoron fojamatosan probálom,van hogy ki is nyitja valamelyiket de miután beírom az osszeget és rákatt.a submit-ra megint csak kidobja a sorry szoveget.
Fuj már rendesen utálom ezt az oldalt!
Itt-ott ad valamit valakinek de ennyi az egész.Ugy látszik,hogy kifogyoban a pénztárcájuk!
ego-ra 22-én reggel 5.45-kor kértem ki be is tettem ide hogy most lehet kikérni de úgy látszik olyan korán még senki nem olvasta.Az STP-re 23-án 19.02-kor kértem.Lehet hogy szerencsém volt nekem ebben az időpontban mindd a kettő elsőre azonnal megnyílott.
Én láttam hogy írtál, mert kapok értesítést, de mivel általában hajnal 1-2 között fekszek, nem túl valószínű, hogy 5:45-kor felkelek 
Utóbbi időben én is este kértem ki, de most valahogy nem sikerült. Mondjuk ettől még aggódni meg háborogni nem fogok

Utóbbi időben én is este kértem ki, de most valahogy nem sikerült. Mondjuk ettől még aggódni meg háborogni nem fogok

- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
sajnos mindig változó időben nyílik meg az ablak,én a legutóbb 21.10-kor sikerült,ez több,mint egy hete volt,még a Payza-Egopay váltás előtt,legközelebb a jövő héten akarok kivenni,most mindent visszaforgattam én is,reffer jutikat és a napi hozamaimat is,ezért nem tudok neked tanácsot adni,próbálkozz minél többször,mindig egész órákban,figyeld amikor vált az óra,előbb-utóbb sikerülni fog,remélem tudtam segíteni,sok sikert,bye,Jennys
Köszi!
Még most is sikerült.
remélem mindenkinek sikerül aki szeretne kikérni
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
az STP számláról hogy veszitek ki a pénzt?van ennek is magyar bankja?vagy lehet hozzá adni magyar dombor nyomott visa vagy mastercard kártyát?és arra kéritek ki?
mert ha ez működne így,akkor,nem kellene az egopay-payza-aztán arról hazaküldeni,bankszámlára,stb....
mert ha ez működne így,akkor,nem kellene az egopay-payza-aztán arról hazaküldeni,bankszámlára,stb....
Szia jennys!jennys írta:az STP számláról hogy veszitek ki a pénzt?van ennek is magyar bankja?vagy lehet hozzá adni magyar dombor nyomott visa vagy mastercard kártyát?és arra kéritek ki?
VISA kártyára lehet kikérni és már bankszámlára is lehet utalni, de nincs magyar banknál számlájuk.
Itt találsz egy rövid leírást: http://net-jobs-money.com/fizetesi-processzorok/
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
köszi szépen pborisz,én még anno elküldtem neki a bankkártyámról vissza emailben ezt amit ki kellett nyomtatni,de a mai napig is no verified,így gondolom nem fogok tudni kikérni,amíg ezt át nem írják yes-re?
ebben a verifikációban tudsz valami segítséget írni?
mindenképpen meg kell venni ezt a Trustcard-ot?nekem már így is 8 kártyám van,nem kellene még egy,mert sok már így is az éves kártya díjaim,de ha muszáj,akkor majd megveszem....köszi előre is az infókat,bye,Jennys
ebben a verifikációban tudsz valami segítséget írni?
mindenképpen meg kell venni ezt a Trustcard-ot?nekem már így is 8 kártyám van,nem kellene még egy,mert sok már így is az éves kártya díjaim,de ha muszáj,akkor majd megveszem....köszi előre is az infókat,bye,Jennys
Ezt úgy látom nem olvastad el: "A TrustCard díja $30 és a lakcímedre küldik ki. Ez a kártya nem egy bankkártya, tehát csak az ellenőrző kódokat tartalmazza."jennys írta: mindenképpen meg kell venni ezt a Trustcard-ot?nekem már így is 8 kártyám van,nem kellene még egy,mert sok már így is az éves kártya díjaim,de ha muszáj,akkor majd megveszem....köszi előre is az infókat,bye,Jennys
Tehát ez olyasmi, mint a Moneybookers-nél a token, csak nem generál minden alkalommal egy kódot, hanem a kártyán szereplő kódokkal tudsz bármit csinálni. Azáltal pedig, hogy ezt a lakcímedre küldik ki, magasabb ellenőrzési szinten mentél át és ezért hajtják végre hamarabb a tranzakciókat. Lakcímellenőrzés a MB-nél is van.
A kártya verified státusznál nekem is pending van, pedig én már befizetést is csináltam vele. Kifelé még nem kértem pénzt rá, mert általában tovább küldöm Liberty-re vagy befizetem máshova. Payza-ról szoktam pénzt levenni.
Én ezzel kapcsolatban már két ticketet írtam a supportnak, de számomra érthetetlen módon mindkettőt úgy törölték, hogy nem válaszoltak rá. Nem kicsit idegesített fel. A FAQ-ban olvastam olyat, hogy ha elküldöd a pdf file-t, amit ki kellett tölteni és befizetsz valamekkora összeget a kártyával, akkor elvileg automatikusan ellenőrzött lesz és tudod használni kifizetésre is.
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
okés,köszi,most elküldtem nekik ott belül én is újra a mastercard adataimat és a bankszámla,személyi,stb.ezeket is feltöltöttem újra,kíváncsi leszek rá,hogy erre reagálnak-e majd valamit...remélem,hogy igen,mert így egyszerűbb lenne,mint az egoról,a payzára,aztán onnan haza,most akartam az egoról befizetni,de nem engedi,azt írja,hogy egy óra múlva próbáljam újra,szerintem sokkal jobb lett volna,ha az egopay helyett,inkább a paypal-t rakták volna fel....de talán majd még arra is sor kerül,kérek akkor ki a számlára és megrendelem ezt a Trustcard-ot is,köszi az infókat,szió,Jennys
STP nyitva!
https://rprofits.com/BA846335
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Ha ma befizetek 200Eft-ot,az 75 nap múlva 600000ft lesz.Konkrétan a teljes összeget ki tudom kérni,vagy csak egy részt belőle?Előre is köszönöm.
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Ha ma befizetek 200Eft-ot,az 75 nap múlva 600000ft lesz.Konkrétan a teljes összeget ki tudom kérni,vagy csak egy részt belőle?Előre is köszönöm.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára batka 2012.07.26. 20:43-kor.
Egopay nyitva!!!!!!
Ha ma befizetsz 200000,-t, akkor abból 81 nap múlva ha ne forgatsz semmit vissza, kivehető 300000,- lesz...és ezt ki is tudod venni. De okosabb legalább 1 vagy 2 hónapig visszaforgatni a hozamot és utána kivenni a kezdő befizetést, majd újra visszaforgatni, (és folyamatosan valamennyit kivenni)batka írta:https://rprofits.com/BA846335
Köszi szépen,ez sokat segített.
Ha minden igaz, 31-én lesz a restart, addig tessék visszaforgatni 

- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
a 16-a után vásárolt vagy visszaforgatott pozikat már nem érinti a restart,csak az előtte lévőket
egy észrevétel:
Aki EgoPay-ről akar befizetni JSS-re, mindenképp lépjen ki EgoPay számlájáról, ugyanis ha nem, miután kiválasztod a befizetési bank processzort, kidob egy 403-as hibát!
Aki EgoPay-ről akar befizetni JSS-re, mindenképp lépjen ki EgoPay számlájáról, ugyanis ha nem, miután kiválasztod a befizetési bank processzort, kidob egy 403-as hibát!
STP megint nyitva!
EGOpay nyitva
Payment Processor: EgoPay
Amount to be Transferred: $ 192.9
Payment Processor: EgoPay
Amount to be Transferred: $ 192.9
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
ma blokkolták az STP számlámat más is járt így?
az IP címemet letiltotta,próbáltam az IP generátorral is belépni,de nem engedte,
már írtam a support-nak,de még nem válaszoltak,
remélem hogy nem lesz vele semmi gond,pont most akartam a Jss-ről kikérni erre az STP számlámra,
valami ötlet?
az IP címemet letiltotta,próbáltam az IP generátorral is belépni,de nem engedte,
remélem hogy nem lesz vele semmi gond,pont most akartam a Jss-ről kikérni erre az STP számlámra,
valami ötlet?
Upps ! Nekem is : Your IP has been blocked......jennys írta:ma blokkolták az STP számlámat más is járt így?
valami ötlet?
Ezután 3-4 oldalfrissítés és lám: beengedett !!
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
köszi laszend,én sajnos hiába frissítem,nem történik semmi,azóta is csak ezt írja ki:
Your IP has been blocked......
Ui: na most végre beengedett engem is

Your IP has been blocked......
Ui: na most végre beengedett engem is

Hi all ! Aki itt hirdeti magát, kapja be...és fejezze be !! Ez nem ingyenes hirdető oldal !
ÜGYIFOGYI
ÜGYIFOGYI
Köszönjük a hozzászólást! Értékes volt. Feltételezem Te vagy az új admin, bár lehet a régi erről nem tud