ProfitClicking - MEGSZŰNT !
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Re: JSS-Tripler, JustBeenPaid
megnézted a 25 Surf oldalt?nekem is ma kellett újra megnézni őket,átrakni átengedi enélkül is,de kikérni elvileg még ha van is keret,akkor sem engedi,ha nem nézzük meg a Surf oldalakat,legalább is nekem ezt mondták a felső szponzijaim,én is ma éjfélkor fogom újra megpróbálni,addig is átrakni át lehet,ezt engedi nap közben is...
meg igen, ki is irja TE oldalon hogy reach stb
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
sikerült kikérned?
nálam az éjjel sajnos a vihar miatt nem volt jó a net,most próbáltam,már nem engedi,no majd talán az éjjel....
nálam az éjjel sajnos a vihar miatt nem volt jó a net,most próbáltam,már nem engedi,no majd talán az éjjel....
megmondom őszintén nem voltam gép előtt :/
majd ma próbálkozom, de nem baj a mai hozamot majd hozzárakom és azt is kikérem
majd ma próbálkozom, de nem baj a mai hozamot majd hozzárakom és azt is kikérem
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
ma hajnal fél egykor kértem ki, simán ki adta.
nálatok is helyre álltak a kifizetések?
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
én nem tudtam eddig kikérni,nem engedte a limit miatt,majd éjfél után megpróbálom,akkor szokta már engedni,remélem ma éjszaka nem lesz vihar,mint tegnap,és lesz netem
Most próbáld meg, most nekem sikerült!!! ;-)
Az előbb nekem is sikerült kikérni a pénzt.Köszi a tippet.Bariba
nincs mit ;-)bariba9 írta:Az előbb nekem is sikerült kikérni a pénzt.Köszi a tippet.Bariba
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
sajnos nekem nem sikerült,most ültem ide,éjfél múlt,közben olvasom,hogy nektek már 8-kor sikerült,akkor ezt most nem értem,nem éjfélkor van a szerverváltás már?
Nálam az a probléma, hogy a naponta megvásárolt pozikat nem rakja be 07.13.-a óta ! Másnál ?
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
ebben a pillanatban tudtam kikérni a pénzt,most nyílt ki az ablak,akinek aktuális gyorsan vegye ki,legyen megnézve előtte a 25surf oldal,anélkül nem engedi,sok sikert mindenkinek,bye,Jennys
nemsokára restart!
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
a kikérésem után 23 óra a payza számlámon volt a pénzem,a bizonylatot már kiraktam a fórumomra,ott megtudjátok nézni
más...
tudtok valami biztosat erről,hogy a payza 3 nap múlva meg fog változni és ez az egopay lesz helyette?
https://www.egopay.com/?1772d
én már mindenesetre beregiztem egy fiókot,kaptam a Payzá-tól is levelet,hogy ők támogatják ezt az oldalt,de csak ennyit tudok egyenlőre,ha van valami infótok írjátok már meg,köszi előre is,bye,Jennys
más...
tudtok valami biztosat erről,hogy a payza 3 nap múlva meg fog változni és ez az egopay lesz helyette?
https://www.egopay.com/?1772d
én már mindenesetre beregiztem egy fiókot,kaptam a Payzá-tól is levelet,hogy ők támogatják ezt az oldalt,de csak ennyit tudok egyenlőre,ha van valami infótok írjátok már meg,köszi előre is,bye,Jennys
A Payza nem változik meg, csak nem támogatja már többé a HYIP-eket. Legalábbis nem közvetlenül, hanem trükkös módon létrehozták ezt az új fizetési processzort. Itt írok róla a blogomon: http://net-jobs-money.com/payza-helyett-egopay/.
Pénzkereset az interneten - Növeld bevételeidet https://t4eo.com/
Nemcsak a HYIP-ket nem támogatja péntektől a Payza, hanem semmi olyasmit, ami mátrix rendszerű vagy "kipörgetéses" jellegű szisztémákon alapul. Többek között a JSS Triplerrel sem működnek együtt péntektől.
Az oldal legalján szereplő Payza topikban (szerintem oda tartozik) írtam erről, lefordítottam az angol nyelvű levelet, amit én is megkaptam több helyről.
Az oldal legalján szereplő Payza topikban (szerintem oda tartozik) írtam erről, lefordítottam az angol nyelvű levelet, amit én is megkaptam több helyről.
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
köszi szépen az egopay nfókat,mit lehet tenni,évek óta ezek úgy dolgoznak,hogy megérje nekik,sok kicsi,sokra megy alapon,de ha dolgozunk a neten és ki is akarjuk venni a jól megérdemelt fizunkat,akkor valamelyik netes bankot,igénybe kell vennünk,én is úgy jártam a payzával,hogy a duplázó oldalamra még megadta az engedélyt,hogy megcsinálhatom a fizetési gombokat,de a triplázóra már nem,ezt az egopay-t javasolták ők is
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Sziasztok,Változás a JSS fiókban,írjátok be az egopay számlátokat,mától csak arra tudtok ki venni,persze csak azok akik eddig Payzára kérték a pénzüket.
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
először a profile-ban be kell írni az új egopay számlánk címét,és akkor már felhozza a lenyíló fülnél,hogy arra is ki lehet kérni,ugyanúgy 8%-ot írtak ki erre is,mint a payzán volt,egyenlőre nincsen limit,majd figyeljük,a múltkor este 9 óra 10-kor sikerült a kikérésem,viszont előtte továbbra is meg kell nézni a 25 Surf oldalt,ez nem változott....sok sikert mindenkinek
- jennys
- Aktív tag
- Kapcsolat:
kipróbáltam ezt az egopay-t,befizettem a 37 centemet egyik fiókunkba,ennyi maradt meg az egy dolcsis próba feltöltésemből(szerintem elég sokat levont)
nem abba,amihez hozzárendeltem,tehát engedi másik számláról is feltölteni,40 centet írt be a Jss-en,és így pont tudtam venni belőle egy új pozit,tehát már ez is ki van akkor próbálva,a payzáról már nem is enged befizetni egyébként....
nem abba,amihez hozzárendeltem,tehát engedi másik számláról is feltölteni,40 centet írt be a Jss-en,és így pont tudtam venni belőle egy új pozit,tehát már ez is ki van akkor próbálva,a payzáról már nem is enged befizetni egyébként....
Hát Egopayra, LR-re nem nyílt meg 23 órakor... Viszont STP-re igen, arra hagyott kikérni! 

sziasztok most kértem ki pénzt EgoPay-ra most engedi
változott a JSS pozició elhelyezés ma vettem pozíciót és azonnal meg is jelent a poziciókban
Igen az STP -re gyorsan fizet !venci95 írta:Hát Egopayra, LR-re nem nyílt meg 23 órakor... Viszont STP-re igen, arra hagyott kikérni!
From STPay member email: michael@bigbooster.com
From STPay username: bigbooster
Transaction ID Number: 271xxx790
Amount: USD 57.6
Details (if provided): Withdrawal from JSS Account
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
A Payza Július 20.-tól nem támogatja az úgymond HYIP típusú oldalakra történő befizetést ezért már oda nem is lehet Payza-ról csak EgoPay-ről.
Link: https://www.egopay.com/?17395
neharagudj, de a refflinked miatt képes voltál megint ugyanazt beírni ami jó pár napja köztudott?lotux írta:A Payza Július 20.-tól nem támogatja az úgymond HYIP típusú oldalakra történő befizetést ezért már oda nem is lehet Payza-ról csak EgoPay-ről.
túl vagyok életem első Payza -> Egopay utalásán ill. Egopayről JSS-re utalásán
sokkal egyszerűbb volt és kézenfekvőbb, és számomra biztonságosabb is!
sokkal egyszerűbb volt és kézenfekvőbb, és számomra biztonságosabb is!
Sziasztok,
Én 21.-e óta semmilyen napszakban nem tudok kikérni...se Ego, se STP, se Liberte....
Valakinek valamikor sikerült?
Én 21.-e óta semmilyen napszakban nem tudok kikérni...se Ego, se STP, se Liberte....
Valakinek valamikor sikerült?