DollarMonster - Kihagyhatatlan ajánlat
Re: DollarMonster - Kihagyhatatlan ajánlat
Na igen, a türelmetlenség
De már működik, és gyorsabb vagy csak kevesebben vannak fent rajta
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Lehurrogták a magyarokat a ning fórumon, hogy ne nézzék egész nap.tarrorsi írta:Na igen, a türelmetlenség
Nekem is van bent 4 db. 8 dolcsis, de nem türelmetlenkedem.
Tegnap este kaptam utoljára kifizetést, előbb-utóbb ismét rám kerül a sor.
Mégis többet lehet vele keresni, mintha klikkelnénk egész nap nem?
Váltana nekem valaki 10 dolcsit Alertre??
Paypalos pénzt adok érte.
Én is beszállnék a 8 dolcsis oszlopba!
Paypalos pénzt adok érte.
Én is beszállnék a 8 dolcsis oszlopba!

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Melyik az a fórum? Azt láttam én is, hogy digig van magyarokkal... Vajh miért?hoparduc írta:Le van terhelve nagyon a rendszer. Több évig működött 1-2 ezer taggal, pár nap alatt szinte a duplájára duzzadt.tarrorsi írta:We'll be right back: Site is temporarily down for maintenance.
Jelenlegi állapot
Remélhetőleg tényleg csak a túlterhelés az oka
Ráadásul a magyarok többsége egész nap az oldalon "csüng" és azt lesi, hogy mozog a sorrend és mikor kerül sorra.
Ezt egy másik fórumon olvastam, ezért tudom.

- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ezt a rendszert már nyilván nem kellene továbbajánlani.
Egyre nagyobb a kifutási idő.
Ha sokan vagyunk, akkor többet kell várnunk a pénzünkre. Ha leszünk 10.000-en akkor mikor jut ránk a sor.
Tamás mondta, aki nekem is ajánlotta, hogy ez a csoport eddig majdhogynem zártkörűen működött. Így segítették a tagokat, akik megszorultak anyagilag.
2003-ban jött az ötlet, amit 2005-ben vittek online. Most pedig pár nap alatt több mint duplájára nőtt a regisztrálók száma.
Mondjuk aki megunja, hogy több napot kell várni a pénzre, az esetleg nem fizet be többet, és akkor kevesebben maradunk.
Reménykedjünk.
Egyre nagyobb a kifutási idő.
Ha sokan vagyunk, akkor többet kell várnunk a pénzünkre. Ha leszünk 10.000-en akkor mikor jut ránk a sor.

Tamás mondta, aki nekem is ajánlotta, hogy ez a csoport eddig majdhogynem zártkörűen működött. Így segítették a tagokat, akik megszorultak anyagilag.
2003-ban jött az ötlet, amit 2005-ben vittek online. Most pedig pár nap alatt több mint duplájára nőtt a regisztrálók száma.
Mondjuk aki megunja, hogy több napot kell várni a pénzre, az esetleg nem fizet be többet, és akkor kevesebben maradunk.
Reménykedjünk.

Én eddig úgy tudtam, hogy minél többen vagyunk ergo minél többen vesznek helyezést, annál hamarabb kifut az én helyezésem.hoparduc írta:Egyre nagyobb a kifutási idő.
Ha sokan vagyunk, akkor többet kell várnunk a pénzünkre. Ha leszünk 10.000-en akkor mikor jut ránk a sor.![]()
Amúgy egy erősebb szerver ráférne...
Köszönöm!
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Ha jól értelmezem ( de matekból mindig gyenge voltam)Admin írta:Én eddig úgy tudtam, hogy minél többen vagyunk ergo minél többen vesznek helyezést, annál hamarabb kifut az én helyezésem.hoparduc írta:Egyre nagyobb a kifutási idő.
Ha sokan vagyunk, akkor többet kell várnunk a pénzünkre. Ha leszünk 10.000-en akkor mikor jut ránk a sor.![]()
Amúgy egy erősebb szerver ráférne...
A bent lévő pozicíód, persze annál gyorsabban kifut,de ha ujjat kötsz le akkor az már új regisztráltak +*2 tehát ahhoz,hogy te 40000. pozicíóban fizetést kapj ahoz már 80 k ember kell, míg a 200.p-hoz elég volt csupán 400 ember...
jól gondolom?
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Matekból átmentél
Minden kifutott pozi után eggyel hosszabb a sor, most ez a folyamat felgyorsult... Elméletileg futhat bármeddig a program, csak idővel egyre hosszabb a várakozási idő.
Egyébként potom pénzért lehet indítani ilyen oldalt...
Akkor biztosan megéri... 

Egyébként potom pénzért lehet indítani ilyen oldalt...

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Kezdenek komoly gondjaik lenni a rohammal... Ha jól sejtem hamarosan szervercsere következik...
Egyébként, ha valaki be akar szállni és pénzre lenne szüksége AP-re van egy jó hírem: van AP fiókom ami elfogad kártyás fizetést, nyilván ez már nem alapfiók, tehát díjat vonnak le az átküldött pénzből, a megmaradót tudom visszaküldeni. Ha valakit érdekel PÜ-ben a többit.
Egyébként, ha valaki be akar szállni és pénzre lenne szüksége AP-re van egy jó hírem: van AP fiókom ami elfogad kártyás fizetést, nyilván ez már nem alapfiók, tehát díjat vonnak le az átküldött pénzből, a megmaradót tudom visszaküldeni. Ha valakit érdekel PÜ-ben a többit.
nah remélem mire reggel felkelek végre kipörög az első pozim
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Az enyém megjött reggelre. 
De még van bent 3db 8 dolcsis.

De még van bent 3db 8 dolcsis.
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Vigyázzatok!
Megjelent egy dollarm.-hez hasonló oldal:
http://cashproducer.weboldala.net/
Az üzemeltető magyar:
http://whois.domaintools.com/weboldala.net
Az üzemeltető magyar:
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Kíváncsi lennék hogy ebben a tömbházban hányan tudnak erről ha sokan akkor ez lesz a leggazdagabb ház a környéken!hoparduc írta:Vigyázzatok!
Az üzemeltető magyar:

Ui. ha a tulajdonos olvassa ezt a fórumot akkor írja meg ide a fórumba a tutit legalább mi magyarok járjunk jól!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na ide is benéztem, regizés után kézileg hagyják jóvá a jelentkezést, ez 5 percen belül megvolt, aztán beléptem a $5-ös vonalra ($6.80 az admin díjjal együtt). Na ekkor volt a meglepi, mert a fizetés után 404 üzi fogadott az oldalra való visszatéréskor... De végül is ott vagyok a 2. helyen a sorban! Na, itt most még tényleg a legelején vagyunk, szóval kellő aktivitás esetén még csak órák kérdése a duplázás.
Aztán szépen kezd majd nyúlni a sor...
Csapjatok a lecsóba!

Csapjatok a lecsóba!

vazeg kezdek ideges lenni még mindig nem jelentem meg a sorban pedig már 44 óraja sorba állok
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Sziasztok!
A kicsit lassuló Dollarmonster mellé:
http://www.cashproducer.weboldala.net/ a refkód:CP0003S
szép napot!
A kicsit lassuló Dollarmonster mellé:
http://www.cashproducer.weboldala.net/ a refkód:CP0003S
szép napot!
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Nem kell idegeskedni, mindenki sorra kerül. Rengeteg a befizetés és egyre nagyobb a létszám. A szerver is túlterhelt.nyoklet írta:vazeg kezdek ideges lenni még mindig nem jelentem meg a sorban pedig már 44 óraja sorba állok
Én ma kaptam már 16 dolcsit.
Gyorsan visszaraktam 3x8 dolcsit.
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Hoparduc én olyan nyugodt vagyok mint egy tál kocsonya ennél nyugodtabb már csak akkor leszek ha az először befektetett 4 dollár visszaforog aminek ma van a 4. napja. Ennek okán tegnap újabb 8 dollárt raktam be gondolván arra hogy a 4$ haszna már úgyis úton van hazafelé! 

- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Igen, a 8 dolláros halad a leggyorsabban. Valamiért mindenki ide fizet be.csoroparaszt írta:Hoparduc én olyan nyugodt vagyok mint egy tál kocsonya ennél nyugodtabb már csak akkor leszek ha az először befektetett 4 dollár visszaforog aminek ma van a 4. napja. Ennek okán tegnap újabb 8 dollárt raktam be gondolván arra hogy a 4$ haszna már úgyis úton van hazafelé!
Én is raktam be ma ismét a 8 dollárosra.
De valami eszméletlen nagy a különbség a legutóbb berakott összeg sorszáma és a mainak a sorszáma között. Közel 6000.
Na mire ez kipörög, szép lesz.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Írtam egy kis összefoglalót a magyar Cashproducer rendszerről http://ptc-ajanlatok.hu/forum/viewtopic ... =562#p3181 , az alapján, amit az adminnal chaten eszmecseréltem. Érdemes elolvasni, meglátjátok! 

átléptem a 48 órát most már kezdi kapargatni az agykérgemet h kimaradtam a sorból vagy mi van.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Türelem... Csak idő kérdése... Minden duplázó pozíció után eggyel hosszabbodik a sor... A tegnapelőtti pozim száma 22184... Ez nyilván összesített szám, de akkor is rengeteg. Másfél nap alatt több mint 6000 pozit vettek meg! Az több mint napi 4500! És ennek a java a 8-as sorban van...
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Ma hajnalban és délután is kipörgött a 8 dollárosom. Ime a bizonylatok:

bakker ne fájdítsd a szívem a kifizujaiddal az enyémek kurvára nem akarnak megjönni.
Különben GRAT
Különben GRAT

- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Köszi, de a 8 dolcsis gyorsabban halad.nyoklet írta:bakker ne fájdítsd a szívem a kifizujaiddal az enyémek kurvára nem akarnak megjönni.
Különben GRAT
Előbb-utóbb Neked is meglesz.
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Nem emlékszel kb hanyas sorszámúak voltak ezek a lekötéseid? Én is kb 48-50 órája kötöttem le őket,de még semmi.hoparduc írta:Köszi, de a 8 dolcsis gyorsabban halad.nyoklet írta:bakker ne fájdítsd a szívem a kifizujaiddal az enyémek kurvára nem akarnak megjönni.
Különben GRAT
- hoparduc
- Fanatikus
- Kapcsolat:
De igen, mert kifényképeztem: amit délután kaptam, annak a sorszáma: 18339lololala10 írta:Nem emlékszel kb hanyas sorszámúak voltak ezek a lekötéseid? Én is kb 48-50 órája kötöttem le őket,de még semmi.hoparduc írta:Köszi, de a 8 dolcsis gyorsabban halad.nyoklet írta:bakker ne fájdítsd a szívem a kifizujaiddal az enyémek kurvára nem akarnak megjönni.
Különben GRAT
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Egy kérdés (vagy okoskodás) ahhoz aki picit jobban vágja ezt mint én ha pl. valaki 100 emberrel az elején még zárt körben elindítana egy hasonló programot és miután mind a 100 embernek kipörgött a kör csak utána lenne elérhető kívülállók számára is. Még egy csavar az egészben ez a 100 ember egyenként is elindítja zárt körben ezt a körözést senki nem járna rosszul mert a szabályban benne lenne hogy csak akkor van kifizetés ha befizetés is!
Most rakok sapkát az egészre az alapító nyit egy vadiúj számlát LR,AP és a többi 100 regisztrál alá ezt nem tom hogy engedi e a rendszer akkor még itt is potyognának a centek! :mrgreen:

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
ptcajanlatok már a véghajrában a listán 

S lám feltűntél a sorban végrecsoroparaszt írta:Hoparduc én olyan nyugodt vagyok mint egy tál kocsonya ennél nyugodtabb már csak akkor leszek ha az először befektetett 4 dollár visszaforog aminek ma van a 4. napja. Ennek okán tegnap újabb 8 dollárt raktam be gondolván arra hogy a 4$ haszna már úgyis úton van hazafelé!