Még így is bőven nő a vip pont , mert kiszámoltam hogy a gyenge napok mennek ki cash-be és az erős napok vissza a vip-be .
Ez alá már nem megyek , de ez még jó .?

70/30????attis írta:70/30-as kipörgetés szerintetek?
Még így is bőven nő a vip pont , mert kiszámoltam hogy a gyenge napok mennek ki cash-be és az erős napok vissza a vip-be .
Ez alá már nem megyek , de ez még jó .?
A "nekem" szó nekem is megütötte kissé a fülemet, de nem akarok semmit sem gerjesztenilaszend írta:Valaki írja meg hogy kell payzáról a zeekrewardsba küldeni pénzt, egyik ismerősöm kérdezte és komolyan mondom elfelejtettem, az allertpayen könnyen ment , de most elakadtam sajnos.
Három hónapja hogy utalgattam kifelé és vissza a rewardsba de most azt sem tudom hogyan kell.
Hát csináld ugy ahogy befizetted, oszt melyik irodádból szeretnéd a kifizut.......Payzára ? vagy egyébre Paypalra, Moneybookers is elérhető DE CSAK NEKED ?????
Ennyire ne figyelni egy kérdésre!Sziky írta:A "nekem" szó nekem is megütötte kissé a fülemet, de nem akarok semmit sem gerjesztenilaszend írta:Valaki írja meg hogy kell payzáról a zeekrewardsba küldeni pénzt, egyik ismerősöm kérdezte és komolyan mondom elfelejtettem, az allertpayen könnyen ment , de most elakadtam sajnos.
Három hónapja hogy utalgattam kifelé és vissza a rewardsba de most azt sem tudom hogyan kell.
Hát csináld ugy ahogy befizetted, oszt melyik irodádból szeretnéd a kifizut.......Payzára ? vagy egyébre Paypalra, Moneybookers is elérhető DE CSAK NEKED ?????
Ne aggódj, van ilyen sajnos, attól függ mennyivel kezdtél, mert ha nem éri el legaláb 1 bidet akkor a leftoverbe kerül és akkor kapsz teljes bidet ha az 1 fölé kúszikTemplar írta:Üdv!
Egy hete zeeklerkedem. Tegnap viszont nem írtak jóvá hozamot a VIP pontjaimra. A bónusz pontjaimra viszont igen.
Én rontottam el valamit?
Ez esetben szerintem nem ez a helyzet. Eddig minden nap több $ volt a hozamon.Sanders írta:Ne aggódj, van ilyen sajnos, attól függ mennyivel kezdtél, mert ha nem éri el legaláb 1 bidet akkor a leftoverbe kerül és akkor kapsz teljes bidet ha az 1 fölé kúszikTemplar írta:Üdv!
Egy hete zeeklerkedem. Tegnap viszont nem írtak jóvá hozamot a VIP pontjaimra. A bónusz pontjaimra viszont igen.
Én rontottam el valamit?
Akkor nézz be a bid give managerbe. Lehet hogy ott csücsül és várja hogy kiosztódjon valamelyik ügyfelednek. Amennyiben így van, oszd ki te manuálisan és akkor nem kell várni rá hogy a rendszer tegye meg.Templar írta:Ez esetben szerintem nem ez a helyzet. Eddig minden nap több $ volt a hozamon.Sanders írta:Ne aggódj, van ilyen sajnos, attól függ mennyivel kezdtél, mert ha nem éri el legaláb 1 bidet akkor a leftoverbe kerül és akkor kapsz teljes bidet ha az 1 fölé kúszikTemplar írta:Üdv!
Én rontottam el valamit?
Szia!laszend írta:Én személy szerint 90/10 % alá nem megyek, gyarapodjon csak tovább ,bizom a cégben.....Igy most kifizettem a három havi elmaradt tagdijam , és nemsokára kérek is ki......
Egy kis hozzáfűzni való:laszend írta:Az elmaradt 3 havi havidijat a belső egyenlegből fizettem ki. 2 nap 0 % ra., majd
át kell tenni a pénzt a belső egyenlegre:
Retail pont pool report: clikk a cash aviable, majd
To pay my Silver Gold or Diamond subscription with Available Cash click Here.
majd:
Pay with Set Aside Funds for Subscription !
Nem a bid give managerben csücsülnek a bidjeid? Amennyiben nem, akkor traktáld csak kitartóan a supportot. Nekem fél óra múlva válaszoltak a múltkor.Habaldo írta:Sziasztok!
Az elmúlt héten néhány befizetésem eltűnt az "éterben"!
Bid vásárlás vagy havidíj befizetés Payza-ról vagy Solidról!
Payza-ról levonva, Zeekben nem jelenik meg!
Support nem nagyon kommunikál a témában!
Kilátások?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég