Szerintem a 8-as jobban pörög, és több 8-assal a többieknek is segítesz.bogyozotyo írta:Asszem, ha kipörgök átmegyek a 16-osba.

Szerintem a 8-as jobban pörög, és több 8-assal a többieknek is segítesz.bogyozotyo írta:Asszem, ha kipörgök átmegyek a 16-osba.
Admin írta:
Valóban fizet!
Korlátlan szélesség és 6 szint mélység.Admin írta:Csak 6 referráltam lehet? :shock:
Az az igazság ha ez hosszú távon tudna müködni,akkor az összes ptc+hyip-t egybevéve önmagában lekörözi.Admin írta:Az biztos, hogy ez jobban megéri mint a HYIP-ezés...
Ja, és köszönöm Hoparduc!![]()
Most regisztrált alám az oszt. társam (és be is fizetett), és automatikusan kaptam $1-et Alertpayemre.
Ezt a $1-et azért kaptam, mert alám regisztráltak, vagy mert befizetett az alám regisztrált?
Years Open:
5
A site legalján pedig a licence 2003-at ír LOLAdmin írta:Én pedig úgy olvastam, hogy már több mint 5 éve működik.Years Open:
5
igazából tökmind1 csak fizessen még sokáiglololala10 írta:A site legalján pedig a licence 2003-at ír LOLAdmin írta:Én pedig úgy olvastam, hogy már több mint 5 éve működik.Years Open:
5
Többen úgy hirdetik, hogy több mint 5 éve működik.lololala10 írta:Az az igazság ha ez hosszú távon tudna müködni,akkor az összes ptc+hyip-t egybevéve önmagában lekörözi.Admin írta:Az biztos, hogy ez jobban megéri mint a HYIP-ezés...
Ja, és köszönöm Hoparduc!![]()
Most regisztrált alám az oszt. társam (és be is fizetett), és automatikusan kaptam $1-et Alertpayemre.
Ezt a $1-et azért kaptam, mert alám regisztráltak, vagy mert befizetett az alám regisztrált?
Hópárduc: Az oldaladon azt írod,hogy ez már több mint 2éve mükszik,de
Today In +
$34,068.00
Paid Out -:
$511,361.00
Nem csak max 2 hete? Persze amíg fizet mind1
Gratulálok a kifizetéshez. Nekem most egyszerre 4 db. 8 dolcsis van bent.bogyozotyo írta:Na én is megkaptam, 33 óra alatt. Ez kicsit gyorsabb, mint az AllArePaid...Igaz ott $25 a minimum, sebaj, pár nap és onnan is dől a lé...
Vettem is 2 új pozit! Holnapután $32!
Az AllArePaid-nél nincsen admin díj és nem kell fizetni azért, hogy ref linked legyen, tehát a duplázás ott tényleg duplázás, így azonnal tudsz fentebb lépni a magasabb összegű vonalba. A költségek és a ref jutalék kifizetése úgy van biztosítva, hogy nem 2, hanem 3 új pozi kell ahhoz az elöl álló duplázzon és léphessen tovább.hoparduc írta:Gratulálok a kifizetéshez. Nekem most egyszerre 4 db. 8 dolcsis van bent.
Ha kicsit gyarapszik, akkor megpróbálom az Allarepaid-ot is.![]()
Ott mennyi a kezelési költség?
Akkor ez azt jelenti, hogy ennél az oldalnál minden harmadikként befizetett összeg a kezelési költség, az admin díja.(ahogy írod: "hogy nem 2, hanem 3 új pozi kell ahhoz...")bogyozotyo írta:Az AllArePaid-nél nincsen admin díj és nem kell fizetni azért, hogy ref linked legyen, tehát a duplázás ott tényleg duplázás, így azonnal tudsz fentebb lépni a magasabb összegű vonalba. A költségek és a ref jutalék kifizetése úgy van biztosítva, hogy nem 2, hanem 3 új pozi kell ahhoz az elöl álló duplázzon és léphessen tovább.hoparduc írta:Gratulálok a kifizetéshez. Nekem most egyszerre 4 db. 8 dolcsis van bent.
Ha kicsit gyarapszik, akkor megpróbálom az Allarepaid-ot is.![]()
Ott mennyi a kezelési költség?
Az AllArePaid-nél $25 a minimum, amivel indulni lehet, de abban a sorban már elég sokan vannak... Én ha most kezdeném, azonnal a $200-as sorba vásárolnám be magam, ott még kevesen vannak. Mire a 25-ös sorból indulók felduplázzák magukat én már rég a 400-as vonalon várnám az újakat...![]()
Ami még jó hír az AllArePaid esetében, hogy az AP fiókjuk elfogad bankkártyás fizetést is.
Igen, így van.hoparduc írta:Akkor ez azt jelenti, hogy ennél az oldalnál minden harmadikként befizetett összeg a kezelési költség, az admin díja.(ahogy írod: "hogy nem 2, hanem 3 új pozi kell ahhoz...")Ha jól értelmezem.
Én is észrevettem. Nem tudtam belépni délután.bogyozotyo írta:Akkora a roham, hogy alig bírja az oldal... És ez jó nekünk!![]()
![]()
Le van terhelve nagyon a rendszer. Több évig működött 1-2 ezer taggal, pár nap alatt szinte a duplájára duzzadt.tarrorsi írta:We'll be right back: Site is temporarily down for maintenance.
Jelenlegi állapot
Remélhetőleg tényleg csak a túlterhelés az oka
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 3 vendég