Sanders írta:morc1 írta:Üdv!
Hol tudom megnézni az irodában, hogy befizettem a havi tagdíjat? Ha nem fizetem attól még nőhetnek a pontjaim?

Matrix genealogy reportnál ha a neved nem kék akkor éppen elő vagy fizetve!
Ezmellett még a Subscription Payment Reportba is làtod alul! (ez nekem speciel sosem pontos)
Én az első Silver csomagot Május 7-én vettem a saját bankszámlaszámomról (!) (azaz nem Alertpay vagy ilyenek), és azóta már több, mint egy hónap letelt. A státuszom még mindig Silver, még mindig kapom a napi %-os bevételeket. A bankszámlámról meg még nem próbáltak levenni semmi pénzt. Hogy lehetséges ez?
Közben írtam a supportnak is ez ügyben, csak furfangosan megfogalmazva: mivan akkor ha abbahagyom a havi tagdíj fizetését a Silver csomagomnak, mire azt a választ kaptam, hogyha abbaakarom hagyni a silver csomagot küldjek egy ilyen kérvényt a supportnak.
Mi a fene? Azaz nincsen automatikusan benne a rendszerben, hogyha nem fizetem önkéntesen a havidíjat, akkor ők nem tesznek semmit, hanem nekem kell szólnom, hogy bocs fiúk de nem fizetem? hoppácska mekkora lyuk van itt
Nem semmi! Pedig szó szerint azt írja a honlapon, hogyha nem fizetem be havonta a havi 10 dolláros tagdíjjat, nem kapok pénzt a VIP pontjaim után. Én pedig nem fizettem a kövi hónapot és mégis kapom. Édeasányam aki fölöttem van már két hónapot nem fizetett, sőt ő még a kezdeti 10 VIP-et sem vásárolta meg és kapja azóta is rendszeresen a bevételt.
Más is tapasztalta, vagy nem hazardirozik senki és fizet mint a kisangyal?