Fantasztikus vagy, végre egy hivatalos leírás ami pontosan úgy van, ahogy fentebb leírtam, de a szöveg vége engem is meglepetésként ért. Fordítom. Aztán innentől kezdve vége lehet a tippeléseknek, hogy miről is szól ezszom írta:Először is köszönöm a válaszokat!
Találtam azt hiszem egy hivatalos leírást erről:
http://zeekrewardsnews.com/training/zee ... e-manager/
Viszont van egy rész amit nem értek, egyszerűen nem áll össze a fordítás. Aki jól tud angolul, próbálja meg lefordítani
"Your bid advanced is based on the amount of bids that are advanced to your new customers registrations. You pay back the bid advance with sample bids that you purchase, daily awards that you choose to repurchase bids with, and commissions from the 2×5 matrix that you choose to repurchase bids with. When you pay back the bid advance you get the points automatically. Now assuming that you’ve paid back your bid advance, and you received daily awards that you repurchased bids with, the company pool(your personal assistant) will distribute your bids to all your available customers 25 bids at a time."

FORDÍTÁS:
A "bid advance" pontjaidnak a száma azon alapszik, hogy hány ügyfélnek osztottál ki bideket a regisztrációjukkal. [megjegyzés: a hirdetésedre aki regisztrált, és az a mennyiség amit FREE-ként kiadsz nekik, Silverként 50 ha arra van állítva] A "bid advance" pontjaidat visszafizeted (1)amikor vásárolsz bideket, (2)napi jutalékból, amelyből te osztasz vissza [ez a visszaforgatási arány, a VIP pontjaid után járó kamatról van szó], (3)illetve amikor a 2x5-s mátrixodból van bevételed és ezt forgatod vissza[ez az alád beszervezett zeekrewardsos tag, aki ugyan úgy csinálja a hirdetéseket mint te].
Amikor visszafizeted a "bid advance" pontokat [mert ezeket csak megelőlegezted FREE BIDS-ként a feladot hirdetéseidben], automatikusan kapsz VIP pontot. Most tegyük fel, hogy visszaforgattad az összes "bid advance" pontjaidat [tehát 0 lett!!!], és megkaptad a napi kamatodat a VIP pontjaid után, amelyet visszaforgatsz. Ekkor a Company Pool (a személyes asszisztensed) elossza a BID-jeidet az összes rendelkezésre álló ügyfelednek 25 BID-enként!!!!!!
Remélem most már mindenkinek világos a rendszer.
Tehát a szöveg szerint, nem kell folyamatosan ügyfeleket találnod, ami engem nagyon meglepett. Hanem csak az a lényeg, hogyha elfogyott a bid advance nál lévő pontod, akkor amint összegyűlik 25 BID megint, valamelyik meglévő ügyfelednek kiosztja a pontokat.